Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derult ki hogy megcsalt?
A kapcsolatunkban olyan boldog es szerelmes voltam, mindent tökéletrenek hittem, és kitalátam hogy fel is teszem az ire a pontot, a habot a tortára es ünnepelni is fogok azzal hogy megnézem az előzményeit a gépen, ha az tiszta, rendesen úszhatok a boldogságban, elhihetem nyigodtan azt hogy álomvilágban élek.
Aztán első hidegzuhany:
Telis tele volt társkeres adatlapok nézegetésével, társkeren volt regisztrálva
2.hidegzuhany a dátum
Volt egy extra kükönleges szerelmes romantikus napunk, többszöri szeretkezéssel, ölelve alvással, és ahogy tőlem hazament másnap reggel AZONNAL a társkerre ment fel.
Csak ültem ott lesokkolódva és szertefoszlott minden álmom.
Nem semmi dolgokat irtatok nehanyan.
En is a messengerebe neztem bele,de semmi. Utana a tarskeresoket talaltam meg es amikor szembesitettem, akkor meg elkertem a telefonjat hogy hiaba tagadja hogy valaki szorakozik velunk,ha a sajat telefonjaban lattam ezeket es akkor talaltam meg a ku***k szamait is masfel nappal korabbrol.
A 9es vagyok.
A legjobb az egészben,amikor akkor este olvastam. ; -Ha itthon vagyok, megy a féltékenység (nem voltam az,ő volt az),ha veled találkozom te féltékenykedsz. Kezdem azt hinni én vagyok a hibás.
Meg olvastam a csaj képei alatti kis titkos , elrejtett üzeneteket. Meg a keresési előzményeiben láttam,hogy gyakran felkereste a csaj férjét is.
És utána megmagyarázhatatlan,hogy csak 6x találkoztak a buszon,véletlenül....
Az érzésem meg az volt,hogy meg akarok halni. Nem érdekel a kicsi sem a hasamban, mert ezt az érzést nem lehet kibirni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!