Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy derult ki hogy megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derult ki hogy megcsalt?

Figyelt kérdés
Hogy jottel ra, esetleg mastol tudtad meg? Mit reagaltal? Hogy sikerult rajta tul lepni?
2023. jan. 6. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én tudtam a messenger jelszavát. Én hülye beléptem szakítása után, hogy ha azt mondta elhidegült, akkor még biztos lehet esélyem és megnézem mit írogat a haverjainak rólam. Ekkor láttam, hogy már rég nem a haverjaival irogat, hanem a lánnyal, akire féltékeny voltam. Szembesítettem vele és nem is tagadta.
2023. jan. 6. 12:08
 2/12 anonim ***** válasza:
99%

A kapcsolatunkban olyan boldog es szerelmes voltam, mindent tökéletrenek hittem, és kitalátam hogy fel is teszem az ire a pontot, a habot a tortára es ünnepelni is fogok azzal hogy megnézem az előzményeit a gépen, ha az tiszta, rendesen úszhatok a boldogságban, elhihetem nyigodtan azt hogy álomvilágban élek.

Aztán első hidegzuhany:

Telis tele volt társkeres adatlapok nézegetésével, társkeren volt regisztrálva

2.hidegzuhany a dátum

Volt egy extra kükönleges szerelmes romantikus napunk, többszöri szeretkezéssel, ölelve alvással, és ahogy tőlem hazament másnap reggel AZONNAL a társkerre ment fel.

Csak ültem ott lesokkolódva és szertefoszlott minden álmom.

2023. jan. 6. 12:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Adtak egy fülest, én meg ráállítottam egy magánnyomozót. 🤷🏻‍♀️
2023. jan. 6. 13:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Messenger, kb 3 perc volt kideriteni.
2023. jan. 6. 13:54
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
#4 mi történt?
2023. jan. 6. 14:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Csalt azzal a csajjal akivel ossze akart jonni meg elottem, csak akkor ki lett offolva, de tovabb probalkozott, szakitas utan meg osszejottek.
2023. jan. 6. 14:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyértelmű volt. 7 év után minden rezdülését ismertem, percre pontosan éreztem, mikor megváltozott kicsit a viselkedése. Onnantól csak figyeltem a jelekre, hirtelen jobban dugdosta a telefonját, magára zárta a fürdőszobát, jobban figyelt rá, mit vesz fel munkához. Az is egyértelmű volt, hogy munkatárs áll a háttérben.
2023. jan. 6. 16:11
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem semmi dolgokat irtatok nehanyan.

En is a messengerebe neztem bele,de semmi. Utana a tarskeresoket talaltam meg es amikor szembesitettem, akkor meg elkertem a telefonjat hogy hiaba tagadja hogy valaki szorakozik velunk,ha a sajat telefonjaban lattam ezeket es akkor talaltam meg a ku***k szamait is masfel nappal korabbrol.

2023. jan. 6. 23:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Pont mint a kettes válaszoló. Tökéletesnek hittem a kapcsolatunkat,a halálos szó kevés arra mennyire szerettem. Másfél év után összejött a baba is,akit ő szeretett volna. 4hós terhesen végig szeretkeztük a napot,aztán sírtam neki ,hogy annyira szeretem amire nincsenek szavak. Aztán este benne maradt az álfacéjébe. Nem kívánom senkinek. Másfél éve csalt.
2023. jan. 7. 02:49
 10/12 anonim ***** válasza:

A 9es vagyok.

A legjobb az egészben,amikor akkor este olvastam. ; -Ha itthon vagyok, megy a féltékenység (nem voltam az,ő volt az),ha veled találkozom te féltékenykedsz. Kezdem azt hinni én vagyok a hibás.

Meg olvastam a csaj képei alatti kis titkos , elrejtett üzeneteket. Meg a keresési előzményeiben láttam,hogy gyakran felkereste a csaj férjét is.

És utána megmagyarázhatatlan,hogy csak 6x találkoztak a buszon,véletlenül....

Az érzésem meg az volt,hogy meg akarok halni. Nem érdekel a kicsi sem a hasamban, mert ezt az érzést nem lehet kibirni.

2023. jan. 7. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!