Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire viselt meg titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire viselt meg titeket mikor megtudtatok,hogy a parotok megcsal?

Figyelt kérdés
Milyen hatassal volt ez az onbizalmatokra?
2023. jan. 5. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Első szerelmem megcsalt. Brutális volt. Fizikai fájdalmat éreztem a mellkasomban, mikor elmondta. Folyton erről álmodtam, reggelente szorongva riadtam fel. Annyira megterhelt érzelmileg, hogy a nap végére hullafáradt voltam. Több, mint másfél évbe telt, mire lassan már nem gondoltam rá minden nap. Ha eszembe jut, még ma is fáj.

Az én példám szélsőséges lehet, a normális emberek ennél könnyebben és gyorsabban túllépnek a megcsaláson. Ezért nem való nekem kapcsolat, mert nagyon érzékeny vagyok és teljesen megbénít lelkileg az ilyesmi. Ez lehet, hogy szánalmas, de az egész életemre nagy hatással volt, ami akkor történt.

2023. jan. 5. 13:48
 2/5 Hans Pötterman ***** válasza:
73%
Engem is első szerelem csalt meg, éreztem,hogy baj lesz, és azt gondoltam,hogy nagyon padlóra fogok kerülni,viszont amikor elmondta,kb másnap már lepergett rólam. Nem értettem én se hogy történt, pedig szerettem,meg nyilván szar volt,de az az igazi összeomlás amire számítottam teljesen elmaradt. Szerencsére.
2023. jan. 5. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

Első: 20 éves votam, első szerelem. 2 éve voltunk együtt. Másfél év után visszavett a szexből. Aztán kiderült van más, aki már meg is húzta. Velem csak óvszerben szexelt, attól meg ... Amikor bejelentette, 11 hetes terhes volt. (Azóta elvállt, újraházasodot, szült, elvállt, megint újraházasodott, megint szült, megint elvállt, most újraházasodott, a férje állítólag veri)

Gyógyulás: Kurváztam fél évig.

Második: Már rosszul indult. Szerelmes volt egy srácba, de az a legjobb barátnőjével jött össze. Ő erre "vissza akarta adni" ezért jött össze velem (a srácnak főnöke voltam 1 évvel azelőtt és mivel egy antiszoc barom volt, beszólogatott/megbántotta a kezem alatt dolgozó csoport lánytagjait, emellett mindent elb*szott, vastagon benne volt a kezem abban, hogy kirúgják) 3 év mérgező kapcsolat volt, amiben az energiám mellett anyagilag is rendesen leszívott. Szex alig - az is "húzzál gumit, tedd be, aztán szólj, ha kész vagy" stílusban. 3 év után egyszer hazajött valami piszlicsáré dologba belekötött, majd elviharzott. Becsapta az ajtót maga mögött. Nem mondtam Neki, de akkor örököltem a nagyszüleimen keresztül egy ingatlant. 1 hét alatt átköltöztem oda (ketten albérletben laktam), összeszedtem az ő cuccait 3 dobozba, majd elmentem az anyjáékhoz átadni Neki és elhozni a kégli kulcsait. Akkor az számítógépen megtaláltam az MSN-es beszélgetéseit, onnan tudtam, hogy a pasival Hajdúszoboszlón nyaral, és a hiszti amit lerendezett az meg volt tervezve. Elmentem az Anyjához lerakni a dobozokat és elhozni a kulcsot. Felhívtam telefonon. Kikérte magának, hogy hivogatom, lecseszett, közölte velem, hogy érzéketlen vagyok, mert "Anyám beteg itt fekszik előttem a nappaliban a kanapén, lehet, hogy meghal". Erre közöltem; "A nappalitokban épp ÉN ülök a kanapén, Anyád itt áll előttem, épp és egészséges". A kulcsot megkaptam, meg másnap egy telefonos leb@$zást, hogy mekkora egy önző bunkó vagyok, mert nem értem meg, hogy Ő szerelmes és nem fog a saját boldogságának az útjában állni. Gratuláltam.

A csávó nem tudta biztosítani ugyanazt a luxust, amit mellettem megszokott, így vége lett a kapcsolatának. 2 évvel ezelőtt a rosszlányokon hirdetett. Elmentem hozzá. Nem ismert meg.

Gyógyulás: új lakás, új kocsi, új stílus .... prostik. + a barátnője - egy nagy mellű, kis húsos csaj, aki piszokul élvezte a szexet. Úgy kinyaltam, mint parasztgyerek a lecsóstálat, hálából olyat lovagolt rajtam, hogy azt elmondani nem lehet. Megegyeztünk, hogy ez az egyetlen egy alkalom volt.

Harmadik: 10 év együttlét, a második év után házasság. Kicsit aszexuális, de a harmadik évben kiderült, hogy bi. Vagy hogy inkább leszbikus. Vagyis bi, mert a végén pasi került a képbe. Eleinte csak nem akart szexelni. Aztán bele akart vonni harmadiknak egy csajt. 3 alkalom, a korabeli szexpartner keresőkön választottunk prostit. Az első kettőnél az volt a baj, hogy én tartózkodó voltam, hozzá se értem a csajhoz. A harmadiknál megtettem. Simogattam a csaj mellét, fenekét. Erre megvádolt, hogy biztos azért azt a csajt választottam, mert bejött nekem. 1 évig jegeltem ezt a hármast, bár Ő rágta a fülemet miatta. Általában (a szexet kivéve) minden jól működött köztünk. Ebben a helyzetben is szépen leültünk és megbeszéltük, mit vár Tőlem, hol van a vörös vonal, mi tabu, stb. 4 alkalom 4 csaj, majd újabb balhé. Utána Ő választott lányt (ismerőseiből) vesztére egy olyat akinek bejöttem és az lesmárolt engem Mint utólag kiderült azért merte megtenni, mert látta a feleségemet egy pasival smárolni melóhelyen. Csakhogy képbe jött az a lány akivel a második csaj után vigasztalódtam (aki annak volt a baránője). A srác akivel a kedves nejem smárolt, konkrétan ennek a csajnak a gyerekkori haverja, így tudomásomra jutott, hogy régóta vannak ott érzelmek. Fájt. Nagyon. A lépést az élet hozta meg, mikor bejelentette, hogy mi lenne, ha swingerben lennénk? Leesett az állam. Az a nő aki nem szereti a péniszt, soha nem copott, kézzel se fogta meg és csak óvszerben volt hajlandó szexelni egszrészt másik ember farkát akarja magában (el legalább olyan kellemetlen lesz a pasinak is, mint Neki) és úgy, hogy közben én - akitől azt már elviselte, ha tapizok mást, de már a smárolás nem fér bele, most hirtelen úgy akar mellettem dugni valakivel, hogy én is dugjak meg mást. Ellenkeztem, de egy hét alatt meg lettem győzve. A pasi ugyanis az álom pasi lett volna, a csaj pedig az én nagymellű ismerősöm, aki az első és addigi egytlen találkozónk óta alig várta, hogy legyen mégegy. Eljött az ominózus éjszaka. egy embert kivéve mindenki zavarban volt. A feleségem azért, mert gyakotlatilag megcsalni készült (ugyanis ez nála már az a kategória volt - erről korábban már beszéltünk) csak a swingerrel legalizálta a dolgot, de tudom, hogy legbelül feszélyezte, hogy én is megdugok valakit közben. Én azért, mert a feleségem épp megcsalni készült. A srác meg azért, mert Ő jobban érezte volna magát, ha a dologra (Nekik) inkább 4 szem közt kerül sor. Csak a kis "barátnőm élvezte a helyzetet. Amúgy istenien nézett ki. Akkor se voltak rossz mellei, most még vadítóbb. Ráadásul tudta, hogy 38 éves korom ellenére én sem dugtam még senkivel gumi nélkül, pedig (és ezt a feleségem nagyon is tudta) nagyon vágytam már rá. Sz@rul éreztem magam amiatt, mikor láttam, hogy a csávó elővette az óvszert és a behatolás következett. A kis "barátnőmnek" több se kellett, simán gumi nélkül belém ült. Élvezte. A nejem pedig egyre zavartabb lett. Alapból kissebségi komplexusai lettek a hatalmas csöcsök láttán, hát még akkor, mikor látta, hogy a leányzó hogy tolja bele az arcomba, számba azokat. Nem játszotta tól, de nagyon élvezte. A pontot az i-re az tette fel, mikor számukra is hallhatóan a fülembe nyögte; "ne vedd ki! Élvezz belém!". Eszméletlen jó szex volt. Ráadásul rátett még egy lapáttal, mikor a zavart pár mellett megfogta a kezemet, és közölte "Ne zavarjuk Őket! Gyere, menjünk ki a fürdőbe, nézd meg ahogy kinyomom magamból a g***det!", majd kihúzott a szobából. Alig bírtuk visszatartani a röhögést a fürdőben, de tudtuk, hogy balhé lesz, így megbeszéltük, hogy gyorsan lelépünk ketten. Ezzel egyébként sikerült megpuccsolni a feleségem és a pasija együttlétét, mert az asszony full befeszült miattam. Pár percen belűl kijött a srác, akkor már mi törülközőve csavarva dohányoztunk a konyhában. Full kudarc lett. Este néma csend. Háttal egymásnak aludtunk. Reggel szótlanul távoztam. Este balhé. 2 nap halál. Tüntetőleg összepakolt, majd kezembe nyomta a kulcsot és elment. Fájt. Nagyon. Tudtam, hogy nem gondolta komolyan, de elegem lett. 2 napig nem vette fel a telefont, majd 2 hónapig nem is kerestem. Ezalatt szépen eladtam a lakást, beköltöztem nagyanyám után maradt üres hátba 30km-el arrébb. A lánnyal (kis "barátnőmmel") 3 hónapig elégintenzív szexuális életet éltünk. Aztán kiment Németbe dolgozni a testvére után. A feleségem vállni akart. Én addig nem, míg úgy nem jövök ki a vállásból, ahogy az nekem tetszik. Ez egyébként tavaly sikerült .... bő 6 év után.

Gyógyulás. Kis "barátnőm", új lakás felújítása, új munkahely.

Negyedik: Egyik kolleganőm (37 éves) lányát felvették hozzánk dolgozni. A kis 19 éves egyből megszimatolta a pénzt. Felhívott magához egy biztosítással kapcsolatban (nézzem át neki). Diáklánynak volt öltözve. Combfix, rövid szoknya ... szex lett belőle. 2 hónapig jártam fel hozzá. Volt, hogy az anyja engedett be; "engem nem akarsz megdugni?!" kérdéssel. Kínos zavar, szobába eltünés. Gondoltam, hogy nem lesz belőle semmi, hisz mit akar egy 19 éves kislány egy 42 éves pasitól? Semmit. Egy nap mikor mentem (nem beszéltük meg) az anyja zavarba jött, mikor ajtót nyitott. A hangok azonban elárulták mi zajlik odabent. "Hát, max engem ...." közölte az anyja. "Itt az ajtóban, vagy bemegyünk a szobádba?" kérdeztem. Nem volt ellenkezés és anyuci legalább olyan hangos és átszellemült volt, mint a lánya. Távozáskor az ajtóban futottunk össze. Anyuci épp engem kisért ki a kislány pedig az aktuális kalandját. Többet nem beszéltünk. Anyuci is meg a lánya is átkérte magát másik területre (melóhelyen)

Gyógyulás. Kivettem 2 hét szabadságot, elmentem Valenciába, ahol az egyetem környékén van pár jó kis kupi tele Dél-amerikai prostikkal. 2500 Eurót qrváztam el. Voltam szilikonos Argentínnal, Természetes nagy mellű Venezuelaival, szinesbőrű Kubaival, kicsi de kegyetlenül formás Mexikóival, eszméletlen fenekű Brazillal, Véletlenül egy Magyar lányba is sikerült belefutni, de nem bántam meg (Örült, hogy "hazai" pasi volt vele ... egész éjszakát maradtam Nála), és még sorolhatnám.

Most 45 éves vagyok. A feleségemmel sikerült a válás, nem beszélünk egymással - a bíróságon is csak a szükséges minimum kommunikáció volt meg. Többnyire az ügyvédem intézett mindent, hálás is vagyok Neki. Az első csajommal nemrég találkoztam, elmesélte az életét. A másodikkal - ahogy írtam is - rosszlányokon találkoztam újra. 3x voltam nála, utoljára elmondta, hogy nagyon emlékeztetem egy régi pasijára. Szépeket mondott rólam .... szerintem tudta, hogy én vagyok. A "kis barátnőm" ha hazajön, rendszeresen találkozunk. Még mindig veszett jó melle van ;)

Egyébként szeretnék barátnőt/feleséget/családot, de már nem tudok bízni senkiben. Az önbizalmamat megtépázta mind. Nem tudom mi kell a nőknek ahhoz, hogy jól érezzék magukat egy kapcsolatban.

2023. jan. 5. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:
62%

Legfőképp egy baromi nagy lúzernek éreztem magam, hogy mindezt szemrebbenés nélkül tette hosszú időn keresztül. Padlóra vágta a bizalmam, nem csak iránta, hanem általánosságban is. Máig nem tudom felfogni miért tette, miért az eljegyzésünk után kezdte el, mit nem adtam meg, ami miatt ezt tette velem.

Elég rosszul érint még most is, hogy a kedves, csinos, értelmesnek gondolt barátnőmből egy utolsó ri...nc lett. Elmondta a történetet, "mindent" elmondott, viszont tisztában vagyok vele, hogy akkor is egy szerencsétlen bolond szerelmesnek nézett, aki mindent elhisz mert Ő mondja.

Még most is próbálja igazolni az igazát, de nem érdekel. Meghallgatom mert nem vagyok bunkó, ezen kívül semmi. Keresgélek, mindenkiben Őt keresem, de eddig nem találtam. Egyszer majd elmúlik. Örökké nem tarthat ez az érzés.

2023. jan. 5. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem az viselt meg, hogy folyton nyaggatott, hogy nem kívánom őt, meg már nem olyan a szexuális életünk, mint azelőtt. Mintha az én hibám lett volna. Sejtettem, hogy félrekúrogat 1-2 évente, de ő meg ezt kb leszarta. De hát, ki a f.szom kíván egy sunyi balf.szt?! Tett érte bőven, hogy elmenjen tőle a kedvem. Aztán HPV-s lett. Onnantól már igen komolyan undorodtam tőle, persze így részemről semmi szex. És akkor is inkább félrement. Aztán nem sokkal később robbant a dolog, és földig lett alázva. Belegondolt, hogy miket terjeszthet? Belegondolt, hogy miket hordhat haza a gyereke anyjának? A retkes r.bancokat is szemölcsösen szopatta, az is rendben volt? És a saját lánya mellett is egy ilyen derék és rendes faszit kíván majd látni? Hát, ő ugye ilyenbe bele sem gondolt... Azóta 200e felett járunk szűrésekkel és kezelésekkel. Kívánni egyáltalán nem kívánom. Én nem lettem HPV-s, nem is szeretnék az lenni. Persze, ő nyíg most is, hogy ő ezeken a dolgokon, hogy teszi túl magát. Az ismerőseink nagy része tudja, mit művelt velem. A szülei is. Senki nem dicsérte meg.

Az én önbizalmam rendben van, nincs szégyellnivalóm, nincs miért rosszul érezzem magam. Én éveken át szóltam újra és újra, hogy nincsenek rendben a dolgok, de ő szart bele. Aztán jól kitálaltam a nagyvilágnak, így kifejezetten jól érzem magam. És ha mindezek után csak rá mer nézni mégegyszer hátsó szándékkal másik nőre, az tuti, hogy kitaposom a belét a "drágának".

2023. jan. 5. 16:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!