Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy csaj aki velem csalta a pasijat es amikor a pasi rajott engem fenyegetett uzenetben, csak tudnam miert? Barmint ez a csaj hibaja ha o megcsalja a pasijat nekem semmi kozom ha nem velem csalja meg akkor massal.
Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 15:59
2/16 anonim válasza:
Érdekes dolog ez ha megfigyeled, biztos az evolúciós fejlődéshez van köze.
Az állatvilágban is az van hogy a hímek képesek összeverekedni a nőstény miatt. Mindegy hogy a csaj kinek tartja oda a hátsóját, a hímek csak egymást püfölik. :)
Egyik sem a nőstényt akarja eltávolítani az útból, hanem a másik hímet.
Biztos az általad említett pasiban is előjött az ősi hím. :)
3/16 anonim válasza:
Így így, ahogy a 2es írja. Az erősebb kutya b@szik. Az alfább hímé a párzás lehetősége. Te megsértetted a dominanciájával, ezt a sérelmet akarja úgy meggyógyítani, hogy lever téged.
A biológiát nem lehet kijátszani.
4/16 A kérdező kommentje:
Hat engem leberhet mert nem hiszem hogy fogunk talalkozni hameg igen es beprobalkozik kap egy kis paprikaspret az arcaba ha nekiallna verekedni
2023. jan. 3. 16:16
5/16 anonim válasza:
Úgy látszik itt a családi üzelmek féle gyökér qúrt le egy alfa prédát. 🤣 paprikaspray… mi vagy te fijúcska?😀most is meg lehet mutatni mennyire vagy kemény.
6/16 A kérdező kommentje:
Hat ha nekem akar valaki tamadni akkor johogy lefujom en nem fogok semmi meg senki miatt magamat megverettni, menjen a csajahoz aki megcsalta azt azzal csinal amit akar
2023. jan. 3. 16:36
7/16 anonim válasza:
Nem ismerem a kérdezőt, testi felépítés szempontjából, de például velem biztos jobban járna, a paprikasprayel, mint ha simán csak "lejátszuk".
8/16 A kérdező kommentje:
Magas vagyok, es Tesom rendor szoval nyugotan fenyegethet meg ramjohet ha sitten akar kikotni....... vagy minimum egy tavoltartasi vegzest
2023. jan. 3. 16:54
9/16 anonim válasza:
#7 én értem 😀 csak ő nem hogy a tetteinknek van következménye az, hogy közvetve vagy sem azt majd a helyzet hozza 👀
10/16 anonim válasza:
De hát ő magas, és a tesója rendőr! Ti földi halandók ezt nem érthetitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!