Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedni így ez a csaj?
Figyelt kérdés
Csaj 26 éves, és én vagyok az a pasi aki amolyan barátság exrákkal van vele, viszont a csaj szeretne gyereket esküvőt, így ismerkedik. Talált is magának már valakit, de közben meg rólam, a szeretőjéről sem akar lemondani. Eléggé furcsálom, hogy nekem írja, szeret, meg ne aggódjak, mert semmi nem fog változni, mikor kérdeztem, hogy félreálljak? A héten is együtt voltunk, pedig akkor már találkoztak párszor, de mikor írom neki, hogy ez az új pasi felé sem tisztességes, mert, hogy az már állítólag szerelmes is belé, akkor nem is érdekli. Előtte is volt pasija azt is csalta velem.2021. okt. 23. 23:45
1/5 anonim válasza:
Opcio, hogy teged szeretne, de te csak dugasra vagy hajlando, igy tobb pasibol rakja ossze.
2/5 A kérdező kommentje:
#1 Igen, csak mivel tudom, hogy nem hűséges típus, ezért nem is akarok tőle komolyabbat. Ezt mondtam is neki, hogy lényegében maga alatt vágta a fát mikor tett olyan dolgokat amiket nem kellett volna, és most itt nem kimondottan a félrelépésre gondolok csak.
2021. okt. 23. 23:51
3/5 anonim válasza:
De hozzad huseges lenne, veled csal, ezt ertsd meg!
5/5 A kérdező kommentje:
#4 Talán mert érintett vagyok a dologban.
2021. okt. 26. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!