Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cxberszex megcsalás?
Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 07:21
1/10 A kérdező kommentje:
Cyberszex
2023. jan. 2. 07:22
3/10 anonim válasza:
Igen. Miért ne lenne az? Attól, hogy neten keresztül kerülsz intim helyzetbe, ugyanúgy megcsalas, mintha élőben beszélnél mással a szexről a parodon kivul.
4/10 anonim válasza:
Szerintem két felnőtt ember között akik egy kölcsönös szeretetre alapuló monogám kapcsolatban élnek a megcsalás semmilyen formája nem fér bele. Legyen az cyberszex, chatalgetés, flörtölgetés vagy bármi. Ha nem jó a párkapcsolatunk legyünk eléggé felnőttek ezt beismerni és változtatni. Vagy gerincünk továbbálni.
5/10 anonim válasza:
Ha van már kamerázás is, akkor az.
Amíg csak írás van, meg esetleg képek mennek, addig nem megcsalás, de már ez sem fér bele egy kapcsolatba.
6/10 anonim válasza:
Szerintem már az intim levelezés, képváltás is az. Ha másik nővel kerül szexuális kontaktusba, az nekem már nem fér bele a monogám kapcsolat képébe. Akkor se, ha a farka soha nem kerül más vaginájába.
7/10 anonim válasza:
Ameddig fizikai aktus nincs addig nem az.
8/10 anonim válasza:
Tehát szerinted érzelmi kötődés egy másik fél iránt nem számít megcsalásnak?
Érzelem nélkül nem cyberszexelek.
9/10 A kérdező kommentje:
Egyrészt megcsalás, mert a kapcsolatból kikacsintasz, másrészt nem megcsalás mert fizikai kontaktus nem jön létre. De 100 szónak is 1 a vége, szerintem a levelezés inkább csak flört, egészen addig míg ez nem vált át képkuldesbe.
2023. jan. 3. 08:12
10/10 anonim válasza:
Nekem a flort is megcsalas. Miért van igénye a parodnak arra, hogy másokkal is kétértelműen beszélgessen? Akkor már valami nem oké a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!