Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha azt hiszi a barátom, hogy megcsaltam? Bizonyítéka is van rá pedig nem is azt jelenti az a bízonyiték? Több lent. 18/L a barátom 23/F
Nagyon rövid ideje vagyunk együtt, nagyon aranyos, kedves, ráadásul szép srác a barátom. Jó vele együtt lenni, beszélgetni. Nem is volt soha féltékenykedős. De tegnap facebookon oda írt az exem, több bejegyzésem alá, hogy nagyon szeretlek szerelmem.... no komment. A barátom meg azt hiszi így, hogy megcsaltam, de miért csalnám meg? Ilyen szép, rendes srácot, meg amúgy is soha nem csalnék meg senkit! Az exem azt írta még ráadásul a barátomnak messengeren, hogy őt szeretem még, sajnos a barátom elhitte hiába mondtam, neki, hogy őt szeretem hiába szól most minden bizonyíték ellnem!
Mit csináljak, hogy vissza kapjak a szerelmemet? Alig voltunk még együtt meg amugy is örökre ő kell, mert annyira aranyos és normális volt mindig velem!
Meg azt is mondta a barátom, hogy félre ismert engem, nagyot csalódott bennem, de hát én őt szeretem nem hiszi el? Nagyon vissza akarom kapni.
Még csak most kezdtem el igazán szeretni.
A barátodnak ismernie kellene téged annyira, hogy tudja mikor mondasz igazat. Ez így sajnos nehéz ügy.
Az exed nyilván féltékeny, azt akarta szétmenjetek. Ami sikerült is. Őt kell meggyőznöd, mondja meg a frankót.
Semmit.
Ugy se hagy el. Most csak hisztizik. Hagyj neki idot magában gondolkodni.
Nem olyan aranyos, normális, ha ilyesminek bedől, ez szándékos provokáció az exedtől, 23 évesen már ennél logikusabban gondolkodhatna.
Felejtsd el, ha nem hiszi el neked!
Mondjuk nem a te oldaladra billenti a mérleget, ha szó nélkül hagyod. Reagálhatnál valamit a bejegyzések alá, pl.:
"Ne fuss olyan szekér után, amelyik nem vesz fel! Sajnálom, hogy nem sikerült továbblépni. Azért kívánom neked, hogy hamar találj valakit, aki viszonozza a figyelmed! Azonkívül megkérnélek, hogy a jövőben mellőzd a hasonló zaklató jellegű kommenteket!"
Ezért kell tiltani az élet mindenhol, most a saját károdon tapasztalom meg.
Mondd meg ennek a főnyereménynek, hogy csalódtál benne, és ha neki ennyi elég a szakításhoz, akkor valószínűleg csak ürügyet keresett. Aztán hagyd ott a p.ba, és tàvozz emelt fővel, méltósággal. Ne alázd magad azzal, hogy könyörögsz meg bizonygatsz.
Így _esetleg_ leesik neki, ha szakítás után se lát együtt az exeddel, hogy egy barom volt, és ő kér bocsánatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!