Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha azt hiszi a barátom, hogy megcsaltam? Bizonyítéka is van rá pedig nem is azt jelenti az a bízonyiték? Több lent. 18/L a barátom 23/F
Nagyon rövid ideje vagyunk együtt, nagyon aranyos, kedves, ráadásul szép srác a barátom. Jó vele együtt lenni, beszélgetni. Nem is volt soha féltékenykedős. De tegnap facebookon oda írt az exem, több bejegyzésem alá, hogy nagyon szeretlek szerelmem.... no komment. A barátom meg azt hiszi így, hogy megcsaltam, de miért csalnám meg? Ilyen szép, rendes srácot, meg amúgy is soha nem csalnék meg senkit! Az exem azt írta még ráadásul a barátomnak messengeren, hogy őt szeretem még, sajnos a barátom elhitte hiába mondtam, neki, hogy őt szeretem hiába szól most minden bizonyíték ellnem!
Mit csináljak, hogy vissza kapjak a szerelmemet? Alig voltunk még együtt meg amugy is örökre ő kell, mert annyira aranyos és normális volt mindig velem!
Meg azt is mondta a barátom, hogy félre ismert engem, nagyot csalódott bennem, de hát én őt szeretem nem hiszi el? Nagyon vissza akarom kapni.
Még csak most kezdtem el igazán szeretni.
Hát ezen beszarok. De nagyon örülök nektek. Komolyan mondom, jobb kedvem lett.
😁
27- Amúgy van benne valami. Hitt a lány exének, most a másik srácnak. Egyedül csak a barátnőjének nem.
Elgondolkodtató.
Mondom én, h tini pàrkapcsolat kategória 🤣
Nem kicsit gyenge itt a pasika fejben.
Vagy a Kérdezőnk troll 🙀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!