Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerető vagyok és meguntam.Rob...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető vagyok és meguntam.Robbantani akarok csak még nem tudom hogyan? Ötletek?

Figyelt kérdés
47 éves nő vagyok 3 éve szerető.Nem fogok magyarázkodni,hogy miért alakult így..biztosan azért,mert mindig azt mondtam én soha.Nem akarom ezt tovább..tisztességtelen az asszonnyal,magammal és a szeretőmmel szemben is.Azt akarom,hogy valahogy megtudja az asszony és döntsön ő! Marad ezek után vagy válik.A szeretőm kissé gyámoltalan ilyen téren,de egy kicsit gondolkodjon már el ő is,hogy nem játszthat 2 nő életével.Gyerekek nincsenek.Aki volt hasonló helyzetben az mit tett? Gondolom nem felhívta feleséget,hogy szia..én vagyok a 3.ik..vagy? A kioktató kommentek nem hatnak meg mert ehhez a történethez 3 ember kellett.

2022. dec. 28. 11:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
62%

Igazi lúzer vagy, aki védi a kis hímrbi férjét, mert biztos nem tudna nélküle megélni.

2022. dec. 28. 17:17
 32/41 anonim ***** válasza:
68%

"hogy azzal szétrobbantja mások életét."

A félreqró fél robbantja fel a feleség életét, nem a szerető.

Most te vagy valami kapcarongy pitsa vagy, vagy egy félredugó pasi.

2022. dec. 28. 17:18
 33/41 anonim ***** válasza:
66%

30-as, neked mi bajod van? Jó lenne, ha megtanulnál normálisan kommunikálni, mert most már kicsit sok lesz a lekezelő és ordenáré jelzőből. Szerintem én egyikőtöket sem sértettem meg személy szerint, én viszont voltam már itt paraszt p*csa, ostoba gyökér ésatöbbi. Arról nem beszélve, hogy amit leírsz, abból az derül ki, hogy vagy végig sem olvastad, amit írtam, vagy meghaladja a képességeidet, hogy felfogd.

Jó lenne, ha kicsit visszavenétek ebből a stílusból, mert csak magatokat minősítitek.

2022. dec. 28. 17:24
 34/41 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem olvasd végig te!

Én szóltam már feleségnek tépelődés után, mikor tinderen megláttam a férjét. Megköszönte és teljesen normális volt, nem engem okolt, tudod? Ez a normális.

A stílus? Hogy szeretünk megmentő szerepben tetszelegni?

Nem. Senki nem tetszeleg, bármily hihetetlen. Engem a segítő szándék vezérelt és arra jutottam, hogy én is szeretném tudni.

Kb mindenkit egy kalap alá vettél, aki szól. Senki nem tehet arról, hogy a másiknak a párja tönkretette az életét, de ne a hírvivő legyen már a sz*r.

Ha pedig téged sosem csaltak meg, akkor nem értem, miért kevered ide, hogy neked hogy tették tönkre.

25,30 voltam.

2022. dec. 28. 17:57
 35/41 anonim ***** válasza:
89%
A leginkább sehogy! Egy 47 éves nőben lehetne annyit, hogy eltolja a biciklit onnan, ahol nincs rá szükség. Robbantani a 18-20 éves kiscsajok szoktal meggondolatlanul, rózsaszín ködösen mert bekajáltak minden a szerető apucinak
2022. dec. 28. 23:33
 36/41 anonim ***** válasza:
78%
A robbantást hátbatámadásnak is veheti,lehet azonnal befejezi a szeretővel.
2022. dec. 29. 06:59
 37/41 anonim ***** válasza:
86%

Nem akarom ezt tovább..tisztességtelen az asszonnyal,magammal és a szeretőmmel szemben is.

És azért akarsz "robbantani", mert tisztességtelen, amit teszel, de ez csak három év után kezdett el zavarni, vagy azért, mert szeretnéd, ha a felesége kidobná az életéből, és abban bízol, hogy ha ez megtörténik, akkor veled nem szakít, hanem felvállal téged, és együtt lehettek?

Függetlenül attól, hogy hogyan döntesz végül, legalább saját magadhoz legyél őszinte azzal kapcsolatban, hogy mi a valós motivációd.

2022. dec. 29. 07:14
 38/41 anonim ***** válasza:
87%

Elég egyértelmű a helyzet. Arra számít, hogy az asszony lelép, a szeretője meg vele marad. Eléggé elképesztő, hogy a kérdezőnek majd 50 évesen még mindig nincsen elég esze, hogy tudja ebből egyáltalán nem biztos, hogy jól fog kijönni.

2022. dec. 29. 07:24
 39/41 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem össze zörrentek a pasival, és most jön a bosszú. Most már vége az ideális szeretősdi időszaknak, így már előjött az erkölcsös, érzelmes oldala, mostmár jajj de csúnya férfi, aki csalja az ártatlan feleségét... :D

2022. dec. 29. 10:46
 40/41 anonim ***** válasza:
90%

Ez undorító.

Elfogadtad a jatékszabályokat,azzal hogy belementél, és három évig csináltad.

Most meg jössz azzal, hogy tisztességtelen ez az asszonnyal. És ez hirtelen most kezdett érdekelni...

Francokat!

Te magadnak akarod a csávót, és ezért neked nem drága szétrobbantani azt a családot.

Max úgy vagy vele ha nem jön be,es ha nem Te leszel a választottja, akkor a felesége is hagyja inkább el.

Te vagy meg akarod szerezni, vagy ha ez nem jön össze, bosszút akarsz.

2023. jan. 26. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!