Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok és meguntam.Robbantani akarok csak még nem tudom hogyan? Ötletek?
Teljesen mindegy a szándékod, de kérlek szépen, tényleg tálalj ki a feleségének, lehetőleg bizonyítékokkal együtt.
Én 10 éve vagyok a társa valakinek, és nagyon szeretném, ha lenne valakiben annyi, hogy szól, ha csal. Akkor is, ha maga a szerető. Akkor legalább tiszta minden és nyugodtan kidobhatom a francba, és nem vesztegetek el akár még éveket is, hanem azonnal kezdhetem az új életem.
Pedig az a letisztább, ha közlöd a megcsalt féllel. Akkor sz@r leszel, és minden, de később meg fogja köszönni, és hálás lesz érte, hogy felnyitottad a szemét.
47F
"de egy kicsit gondolkodjon már el ő is,hogy nem játszthat 2 nő életével"
A saját életedről te döntesz, és döntöttél az elmúlt három évben is.
Csak nyilván könnyebb egy másik ember okolni, mint szembenézni a saját felelősségeddel.
Amúgy mit reméltél eddig, és mit remélsz ettől, amit fontolgatsz?
Mi a közös jövőképed vele? Hogy te leszel a következő feleség, akit egy idő után majd csal egy másik nővel?
Félre ment a kérdés értelmezése! Mint mondtam..nem fogok magyarázkodni,nem érdekel a beszólogatás és kioktatás.
Az érdekel aki volt hasonló helyzetben,hogyan juttatná feleség tudtára? Névtelen sms..mikor eppen együtt vannak,címmel,hogy ne tudja kimagyarázni? Képek?
Tapasztalatom szerint (jó ismerősömmel történt), amikor a szerető felkereste a feleséget és előadta, hogy a férj mikor hol volt vele, mióta tart a kapcsolat, mikor mennyit hazudott a férj stb, a feleség azon kívül hogy mérges volt, nem csinált semmit.
Szex amúgy sem volt, tehát nem lett szexmegvonás, válni DIREKT nem akart a feleség, pont azért, hogy ne tudjon a férj hivatalosan is a szeretőjével lenni, vagyonközösség miatt nem lett válás, hanem a külvilág felé továbbra is színlelték, hogy micsoda tökéletes család az övék (értelmiségiek).
Esze ágában sem volt a feleségnek válni, érzelmileg zsarolta a pasit, direkt "rabságban" tartotta.
A pasas meg a vagyon miatt ne akart válni, mert ő szedte össze a vagyon nagyobb százalékát és nem akart felezni az asszonnyal.
Így aki jól pofára esett, az a szerető volt. Ők összevesztek a pasival, és a pasi kicsit később talált magának egy másik szeretőt. Azóta is ezen az "értelmi, érzelmi, ösztöni" szinten él a férfi a kedves nejével és az éppen aktuális nőjével.
És ez nem nyitott házasság, hanem a feleség hagyja magát a végletekig alázni, hogy a férje ne hagyja el, és hogy mindketten fent tudják tartani a jól megszokott anyagi színvonalat és kifelé a társadalom felé pedig azt mutathassák micsoda szép és becsülendő hosszú házasságban élnek már évtizedek óta. Kívül minden szép, csak belül rohad minden....
"hogy nem játszthat 2 nő életével."
Dehogynem! Mivel 3 évig hagytad neki.
Én voltam már többször „szerető”, de úgy, hogy engem is csak a szex érdekelt. És nem tartom korrektnek a robbantást. Nyilván úgy mentél bele, hogy tudtad a felállást, ebben az esetben miért játszik veled úgymond? Ha valaki elhallgatja egy ideig a foglalt státuszt, akkor sem a robbantás a megoldás, hanem keresni mást.
És nem ismerjük ugyan a feleséget, de elég nagy eséllyel marad mellette, egy kis tányércsapkodás után. Ha meg nem, akkor meg a pasika nem fog összejönni veled, mert haragudni fog, hogy lebuktattad. Szóval, kicsi az esélyed, hogy nyerj…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!