Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok és meguntam.Robbantani akarok csak még nem tudom hogyan? Ötletek?
Ha te akarod a férjet, szerintem ne te szólj, mert akkor rád fog haragudni a pasi.
Lehet, hogy úgy is, ha nem te szólsz, de ha te, akkor tuti.
Ha csak a feleség számít, te nem, akkor szólhatsz neki.
Én nem tenném. Amúgy simàn lehet, hogy tudja az asszony. Én csak akkor szólnék, ha már nem akarnék a férjjel lenni, szóval nem lenne tétje.
A szeretőm kissé gyámoltalan ilyen téren,de egy kicsit gondolkodjon már el ő is,hogy nem játszthat 2 nő életével.
Miért nem? Te tudva hagyod, hogy csak szeretőnek használjon, ő meg a feleségét meg a boldog tudatlanságban hagyja. Ha nincs gyerek, akkor is valami ott tartja mellette, ami miatt nem lép, ahogy az asszony is valami miatt ragaszkodhat hozzá, hiszen 3 év alatt kizártnak tartom, hogy ne észlelte volna, hogy valami nem stimmel.
Akkor én írok a másik oldalról is, feleségként. Nagyon fájdalmas volt, amikor rám írt "A Szerető". Viszont én nem hagytam magam megalázni, sem a szerető által, sem az exem által. Én vagyonmegosztást csináltam legelső körben, és csak utána váltam el. Kicsit én is játszadoztam vele, hadd higyje, hogy talán talán megbocsájtok. De nem az a fajta vagyok, aki egy megcsalást, főleg szeretőzést megbocsájtana.
A szerető is repült, mert ő árulta be az exemet, így tulajdonképpen senki nem maradt senkivel.
A felelősség mindig azon van, aki meghozza a döntést, ne hárítsd másokra, ha 3 évig hagytad magad megalázni.
Hagyd el a szeretőd, hiszen a szeretői kapcsolatokból általában nem lesz semmi, de dobd fel a szeretőd, a csalt félnek joga van tudni, mit művelnek a háta mögött, hiszen így, hogy nem tudja, neki sincs választási lehetősége. Neked viszont van és aki szeretőt tart, az fog is, tök mindegy ki van mellette. Te tartod fenn a kapcsolatukat, tőled megkapja az érzelmeket és a szexet, otthon a meleg kaja, meleg ágy, tiszta ruha, pénzügyi összefonódás, baráti viszony az asszonnyal. Szerinted ezt ő felakarja adni bármelyikőtökért?! Hát elmondom hogy nem, ez egy teljesen ideális helyzet neki, bármit is hazudott neked, hisz 3 éve nem történt semmi és nem is fog a te javadra történni semmi jó. Majd pár hónapra jó leszel szállás gyanánt, ha az asszonynak van esze és kidobja.
Aki csalja a másikat, annak hiányzik valami és annyira önértékelési problémás, hogy hiába hiszed, hogy te vagy a kivétel, nem vagy. Ez amíg élni fog, mindegy ki lesz otthon az asszony, de mellette lesz szeretője is. Szedd össze magad és lépj ki, mert ez egy magalázó és méltatlan helyzet számodra és nem hiszem, hogy erről álmodtál valaha is. Nagyon nehéz lesz, de egy ilyen szar "kapcsolatot" senki sem érdemel meg, úgy hogy ébresztő!
Engem nem érdekel a szeretőm soha
Mindig csak ugy vagyok hülye kapcsolatokban, hogy amig nem lesz igazi normális barátom. De mindog lesz, olyankor meg egyszerűen lelépek csak.
Az a férfi aki engem csak lazára vesz, soha nem fog érdekelni. Olyanok mellett mindig másokat keresek. Igazi férfiakat.
Mit vársz attól hogy kitálalnál?
3 évig, gyerekek nélkül a felesége mellett van, te csak a harmadik fél vagy. Azt hiszed ha kitálalsz, akkor majd veled lesz boldog a pasas? Téged nem csalna meg? Melletted nem lenne szeretője?
Ha megcsalnának, arról én is szeretnék tudni, így mond el a Feleségnek, mert joga lenne tudni. De ne abból tedd, hogy a te kis szíveddel játszanak, mert itt valljuk be, te is a rossz felek között vagy és meg is érdemled, ha felnőtt nőként ezt csinálod.
De ne várd azt, hogy utána a pasi majd hátbavereget téged és hálás lesz, hogy az első lépést megtetted. A válást neki kell elszenvednie majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!