Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért fáj ennyire mégis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ennyire mégis?

Figyelt kérdés
Egy férfi megcsalta velem a párját, ekkor számon kértem tőle hogy ha rendszeresen félrekúr, miért nem lép ki a kapcsolatából. A válasz az volt hogy mert amúgy szereti a párját, őt akarja boldoggá tenni. Az őt akarom bolodoggá tenni rész valahogy nagyon fáj, pedig ezek után világosan tudom, hogy örök kétely és csalódás várna rám egy ilyen férfi mellett, tehát logikusan tudom hogy jobb hogy nem én vagyok a barátnője, mégis fáj ez a mondat. Mi lehet az oka? Illetve ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2022. dec. 27. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem miért mentél bele egyáltalán az egészbe, nem valami szép dolog.

Amúgy csak hogy tudd a pasas csak önmagát szereti, a barátnőjét nem szereti és téged sem fog.

2022. dec. 27. 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, azt sejtettem, hogy a barátnőjét sem szereti, mert magamból kiindulva, ha igazán szerettem valakit, nem is tudtam másra gondolni mellette...

Voltam már szerelmes, többször, mint ő, nekem nem tudja beadni, hogy így meg úgy szereti (tudom, hogy engem sem szeret és nem is fog)

2022. dec. 27. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom azért fáj ez a mondat, mert titkon azt remélted, hogy néhány szex után dobja a barátnőjét, aztán összejön veled.
2022. dec. 27. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Amúgy lennék oly szemtelen, hogy elmondanam a barátnőnek mit muveltunk a helyedben kérdező.

Mert megerdemli, hogy tudja az igazságot és egyúttal meg is szabadulnal a pasitol.

Ha már egyszer volt pofád belemenni ilyesmibe akkor ne légy gyáva borítani.

2022. dec. 27. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
22%
Vérbeli mártír vagy.
2022. dec. 27. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Hazudik, magán kívül nem szeret senkit,mindenki mást csak kihasznál...
2022. dec. 28. 07:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!