Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm,viszonozzam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm,viszonozzam?

Figyelt kérdés
Többször, több férfivel is megcsalt a barátnőm, azt mondta, hogy más férfiakkal is ki kellett próbálnia, de már kiélte magát, most már nem akar mással, mert rájött, hogy jobb vagyok mint a többi pasi, de Én meg nem csaltam meg,pedig ugyanúgy nem éltem magam ki, most mit csináljak?
2022. dec. 25. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Legyetek akkor nyitott kapcsolatban.
2022. dec. 25. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

”De meg lehet, mert elmondta.”

Te megint az a kis cuckold köcsög vagy, aki vissza akarja fogadni a krva nőjét? Ha nem, akkor csak egy troll.

2022. dec. 25. 20:32
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Ismeretlenül, de nagyon sajnállak. Mi az ami ennyire megfogott benne, hogy a 1-2 sok pasit el tudod nézni neki, mikor állítólag szeret?

Ismerek ilyen kaliberű kapcsolatot, ott a srác mindent megadott a csajnak, aki ennek ellenére szintén "kiélte" vágyait. Ennyire pincsi, pancser nem lehet csak egy olyan szerencsétlen lúzer, akinek adatik az életében egyszer egy számára elérhetettlennek tűnő lány, akinek a "szerlméért" még azt is el tudom képzelni, hogy végignézné, aahogy 5 kiéhezett pasas rendberakja análba. A mert "most, hogy rájött Én vagyok neki a legjobb."

Igen, Te vagy a legjobb papucs, aki mellet mindezt megtehette.

Sok sikert a csajhoz.

2022. dec. 25. 20:34
 14/19 anonim ***** válasza:
97%
Honnan tudná már hogy te vagy a legjobb, amíg nem próbált ki MINDENKIT? Lesz ott még...
2022. dec. 25. 21:25
 15/19 anonim ***** válasza:
86%
Luzer vagy... kikelett volna baxnod ..
2022. dec. 25. 22:04
 16/19 anonim ***** válasza:
95%
14-nél a pont :D :D
2022. dec. 25. 22:18
 17/19 anonim ***** válasza:
7%
Tök jó amikor az itteni "incelek" adogatják a tanácsokat amikor valszin. nem volt még soha normális kapcsolatuk se!
2022. dec. 26. 00:28
 18/19 anonim ***** válasza:
81%
Tök jó amikor az itteni manginák ugatnak, akik születésükkor láttak utoljára pínát. Honnan az anyádból tudod, hogy incelek? Mi van, ha nem volt normális kapcsolatuk? Attól még nem lehet igazuk?
2022. dec. 26. 00:51
 19/19 anonim ***** válasza:
93%

Madár vagy te haver, nem a legjobb!

Vagyis a legjobb madár.

Ezért am, gondolkodás nélkül dobnod kéne nem, azon agyalni, hogy visszacsald-e bosszúból.

Gyenge vagy!

2022. dec. 26. 05:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!