Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm,viszonozzam?
”De meg lehet, mert elmondta.”
Te megint az a kis cuckold köcsög vagy, aki vissza akarja fogadni a krva nőjét? Ha nem, akkor csak egy troll.
Ismeretlenül, de nagyon sajnállak. Mi az ami ennyire megfogott benne, hogy a 1-2 sok pasit el tudod nézni neki, mikor állítólag szeret?
Ismerek ilyen kaliberű kapcsolatot, ott a srác mindent megadott a csajnak, aki ennek ellenére szintén "kiélte" vágyait. Ennyire pincsi, pancser nem lehet csak egy olyan szerencsétlen lúzer, akinek adatik az életében egyszer egy számára elérhetettlennek tűnő lány, akinek a "szerlméért" még azt is el tudom képzelni, hogy végignézné, aahogy 5 kiéhezett pasas rendberakja análba. A mert "most, hogy rájött Én vagyok neki a legjobb."
Igen, Te vagy a legjobb papucs, aki mellet mindezt megtehette.
Sok sikert a csajhoz.
Madár vagy te haver, nem a legjobb!
Vagyis a legjobb madár.
Ezért am, gondolkodás nélkül dobnod kéne nem, azon agyalni, hogy visszacsald-e bosszúból.
Gyenge vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!