Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan fogjak hozzá megcsalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogjak hozzá megcsalni a párom?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy eléggé ellaposodott a kapcsolatunk szex terén és nem nagyon látok reményt, hogy ez változni fog. Három gyerekünk van, jól élünk, de ezt a szex témát nem tudjuk megoldani már lassan évek óta. Párterápia megvolt, sajnos nem segített. Mivel nem akarok duzzadó farokkal meghalni és a jobb kezem is már feltűnően erősebb, mint a másik, így rászántam magam, hogy megoldom másképp. (válni első körben nem akarok, annyira nem xar a helyzet)

de hogyan lehet házasként felszedni bárkit is?

Lenne jópár MILF is a környezetemben, de fogalmam nincs, hogy álljak neki.

johetnek online es nem online tippek is!

2022. dec. 23. 11:42
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
20 koszi a tippet, ranezek
2022. dec. 23. 12:58
 22/37 anonim ***** válasza:
93%

"nem aggódja túl."

Persze, hogy nem. Már rég van szeretője, veled meg úgysem akar szexelni.

2022. dec. 23. 13:56
 23/37 A kérdező kommentje:
22: mondanam, hogy bar igy lenne, de nyilvan ilyet nem kivanok.
2022. dec. 23. 14:00
 24/37 A kérdező kommentje:
22: bocsánat, rosszul fogalmaztam. Szóval ha így lenne, legalabb tudnám az okát és hogy nem tudok rajta változtatni.
2022. dec. 23. 14:02
 25/37 anonim ***** válasza:
83%
Az egyáltalán kiderült hogy veled miért nem akar szexelni ?
2022. dec. 23. 14:39
 26/37 anonim ***** válasza:
48%

Viszony.hu

Ez kimondottan szexpartner, szerető kereső.

En a helyedben biztos közölném a helyzetet, hogy nem leszek hű hozzá, mert ő is elhanyagol téged! Természetesen a diszkréciódra számíthat a továbbiakban is.

2022. dec. 23. 15:14
 27/37 anonim ***** válasza:
65%

"Mivel nem akarok duzzadó farokkal meghalni és a jobb kezem is már feltűnően erősebb, mint a másik, így rászántam magam, hogy megoldom másképp."

Ha csak ennyi a gond, akkor csináld ezentúl ballal.

2022. dec. 23. 16:05
 28/37 anonim ***** válasza:

"mondanam, hogy bar igy lenne, de nyilvan ilyet nem kivanok."

Na, itt elveszítettem a fonalat.

2022. dec. 23. 16:08
 29/37 anonim ***** válasza:
2022. dec. 23. 16:10
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nézz körül a környezetedben. Biztos találsz házas nőt aki vehető rá. Szerintem észre lehet ezt venni, ha figyelmes vagy. Olyat aki egyedül van nem ajánlom mert baj lehet belőle.
2022. dec. 23. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!