Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogjak hozzá megcsalni a párom?
A helyzet az, hogy eléggé ellaposodott a kapcsolatunk szex terén és nem nagyon látok reményt, hogy ez változni fog. Három gyerekünk van, jól élünk, de ezt a szex témát nem tudjuk megoldani már lassan évek óta. Párterápia megvolt, sajnos nem segített. Mivel nem akarok duzzadó farokkal meghalni és a jobb kezem is már feltűnően erősebb, mint a másik, így rászántam magam, hogy megoldom másképp. (válni első körben nem akarok, annyira nem xar a helyzet)
de hogyan lehet házasként felszedni bárkit is?
Lenne jópár MILF is a környezetemben, de fogalmam nincs, hogy álljak neki.
johetnek online es nem online tippek is!
"nem aggódja túl."
Persze, hogy nem. Már rég van szeretője, veled meg úgysem akar szexelni.
Viszony.hu
Ez kimondottan szexpartner, szerető kereső.
En a helyedben biztos közölném a helyzetet, hogy nem leszek hű hozzá, mert ő is elhanyagol téged! Természetesen a diszkréciódra számíthat a továbbiakban is.
"Mivel nem akarok duzzadó farokkal meghalni és a jobb kezem is már feltűnően erősebb, mint a másik, így rászántam magam, hogy megoldom másképp."
Ha csak ennyi a gond, akkor csináld ezentúl ballal.
"mondanam, hogy bar igy lenne, de nyilvan ilyet nem kivanok."
Na, itt elveszítettem a fonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!