Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan fogjak hozzá megcsalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogjak hozzá megcsalni a párom?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy eléggé ellaposodott a kapcsolatunk szex terén és nem nagyon látok reményt, hogy ez változni fog. Három gyerekünk van, jól élünk, de ezt a szex témát nem tudjuk megoldani már lassan évek óta. Párterápia megvolt, sajnos nem segített. Mivel nem akarok duzzadó farokkal meghalni és a jobb kezem is már feltűnően erősebb, mint a másik, így rászántam magam, hogy megoldom másképp. (válni első körben nem akarok, annyira nem xar a helyzet)

de hogyan lehet házasként felszedni bárkit is?

Lenne jópár MILF is a környezetemben, de fogalmam nincs, hogy álljak neki.

johetnek online es nem online tippek is!

2022. dec. 23. 11:42
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
89%
Miért nem mondod meg neki, hogy nem tudsz hozzá hűséges lenni és hozzatok együtt olyan döntéspt, ami jó a gyerekeknek? Erősen vitatom, hogy a gerinctelen szülők jók lennének nekik. Ja tudom ha ő is azzal szexel, akivel akar, mert tudja, hogy nem kell többé hozzád hűségesnek lennie, úgy már nem buli
2022. dec. 23. 11:45
 2/37 A kérdező kommentje:

ebben tévedsz, mert felajánlottam neki ezt is, hogy akkor éljünk nyitott kapcsolatban, valahogy oldjuk meg. Túlságosan nem érdekelte, azt mondta, ha megcsalom akkor mondjam el és akkor majd ő is keres mást.

kb ennyire érdekelte.

mivel az én házamban élünk, értelemszerűen ki nem dobom őket, így valami megoldást kellene találjak.

2022. dec. 23. 11:50
 3/37 anonim ***** válasza:
82%
Beszéljétek meg a nyitott kapcsolatot.
2022. dec. 23. 11:50
 4/37 A kérdező kommentje:

és egyébként nem arról van szó, hogy nem tudok hozzá hűséges lenni - ezt akkor mondanám, ha amúgy a szex 80%-ban rendben lenne és akkor is mást keresnék - hanem egyszerűen már nincs miért hűséges legyek (szexben).

remélem érződik a különbség.

2022. dec. 23. 11:51
 5/37 anonim ***** válasza:
79%
Nyílt lapokkal játszanék. Ha ez így most nem jó, nem változik semmi a megbeszélés hatására, akkor legyen közös megegyezéses nyitott kapcsolat, ha nem akkor válás. Ha ez sem javítja meg akkor nem érdemes gerinctelen emberré válni. Apaként felköpnék és aláállnék ha ilyen példával járnék a gyerekeim előtt. Gondolj arra hogy a lányoddal is ezt teszi a férje vagy hogy a fiadnak se lesz gerince.
2022. dec. 23. 11:51
 6/37 A kérdező kommentje:
3-as próbáltam, de az eredeti kérdés nem az volt, hogy titkoljam el a feleségem elől, hanem a leendő szeretőt hogy szedjem össze :D
2022. dec. 23. 11:52
 7/37 A kérdező kommentje:

5-ös: nem a feleségemmel szemben a kérdés, hanem a másik irány felé:)

a nyílt lapokat már lefektettem itthon.

2022. dec. 23. 11:53
 8/37 anonim ***** válasza:
35%

Pedig működik a dolog, sőt párkapcsolat is megmaradt, és együtt is újra jókat szexelünk.

Persze ehhez nyitottság, és hasonló felfogás, hozzáállás kell. Megcsalásról szó sincs. Sőt igazán élvezzük.

2022. dec. 23. 11:53
 9/37 anonim ***** válasza:
91%

Bocs, de a feleséged elég fura. Szerintem már nem szeret, csak nem ő akar lenni a szemét, aki válik. Inkább kivárja hogy megcsald, aztán jól megmondhassa hogy mekkora disznó vagy és miattad kell válni.

N36

2022. dec. 23. 11:54
 10/37 A kérdező kommentje:

9-es lehet, sőt. De szeretném kiélvezni a gyerekeimmel még ezt a pár évet, amíg kicsik, mielőtt elválok és nem csak hétvégi apukaként tengődni.

addig pedig valami megoldás kellene.

2022. dec. 23. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!