Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogjak hozzá megcsalni a párom?
A helyzet az, hogy eléggé ellaposodott a kapcsolatunk szex terén és nem nagyon látok reményt, hogy ez változni fog. Három gyerekünk van, jól élünk, de ezt a szex témát nem tudjuk megoldani már lassan évek óta. Párterápia megvolt, sajnos nem segített. Mivel nem akarok duzzadó farokkal meghalni és a jobb kezem is már feltűnően erősebb, mint a másik, így rászántam magam, hogy megoldom másképp. (válni első körben nem akarok, annyira nem xar a helyzet)
de hogyan lehet házasként felszedni bárkit is?
Lenne jópár MILF is a környezetemben, de fogalmam nincs, hogy álljak neki.
johetnek online es nem online tippek is!
Ja, kiköltözni nem akar, mert macerás lenne, de szexelni se óhajt és megoldani se a problémát.Itt nem a férfi a gerinctelen, hanem a nő.
Kérdező, menj fel a Tinderre, ott biztos találsz partnert.
13-as ne fáraszd magad, már közöltem vele a felállást, nem aggódja túl.
nem kell az álszenteskedés, nem azért jöttünk a GYK-ra.
Elnézést kérek, csak a kérdést olvastam, bár nem tudom oda miért nem írtad, hogy a feleséged nem bánja félreértések elkerülése miatt...
Felmesz szexoldalakra, Tinder és akad ne aggódj!
16 jogos, utólag már sajnos nem tudom módosítani.
De tinderen jelöljem be, hogy házas vagyok és ha a csaj nem bánja, akkor visszajelöl? ennyi a sztory?
Persze hogy vannak, de szexoldalon is.
Regisztrálj, nézz szét, akad ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!