Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én hiszem, hogy képes változni kettőnkért, vagy valóban így lenne?
"Beszélgettünk sokat a témáról, elmondta a miértjét, amit valamilyen szinten megértek, mert valós okokat hozott fel érvként. "
És mi is volt a miértje?
Hm, ettől eltekintve eléggé nagy baj, hogy ilyen hosszú ideje ezt művelte és az is hogy csak azok után vallotta be miután muszáj volt, hiszen már nem tudott hazudni az érvek, bizonyítékok ellen.
Megvaltozhat, persze, de ha te nem bízol benne (JOGOSAN!) annyira, hogy ide írtál ki kérdést, akkor szerintem majdnem mindegy, hiszen a bizalom nagy része odaveszett és ez nem fog egyik napról a másikra megújulni.
Most akkor fogod lesni titokban, hogy irkal-e még, vagy mi lesz?
Vagy "elfelejted" mert szereted, okos és szép?
Esetleg azért, mert véleményed szerint más nő beléd se rúgna?
Inkább maradsz vele, de ott lesz a tanácstalanság, bizalmatlanság, ott fog lapulni vagy adsz magadnak esélyt egy olyan nőre, aki lehet nem olyan szép, de érett és hűséges, aki hogy ha gond van leul veled azonnal beszélni, ahelyett, hogy szexoldalakon ismerkedjen (és aztán megcsaljon) és hazudjon az arcodba?
Te döntésed.
Én kiszalltam volna ebből már akkor amikor kiderult, hogy miféle személy...
Szerintem a bizalom ezzel, hogy át akart baszni oly mértékben sérült, hogy veszet fejsze nyele a kapcsolat. Keress olyat, aki megbecsül annyira, hogy melletted nem kefélne másokkal a hátad mögött. Ha nem történt volna semmi, akkor őszinte és nem refflexből tagadja az egészet.
Okos voltál, hogy leleplezted a csalfát, gratu! Az összes srácnak ennyire résen kéne lenni.
Azzal érvelt, hogy nem voltam elég figyelmes, még nem akarta lekötni magát, nem akkor akart dolgokat megtenni mikor már házasok vagyunk, és hasonlók.
Ezt nem tudom folyamatosan megtenni, mert én x városban élek, Ő y-ba jár egyetemben. Ott lakik albérletben. Többet foglalkozom vele, többet keresem messengeren.
Nem mondtam, hogy más nőnek nem jönnék be, ilyen szépnek viszont kicsi eséllyel. Alacsony vagyok 168 cm.
Az aggaszt, hogy nem én lepleztem le, hanem szóltak, hogy figyeljek mert ....
Nekem a 1,5 év alatt nem tűnt fel semmi, viszont a "bizonyíték" alátámassza az idő hosszának tényét. Miért nem vettem észre?
És akkor ha szép, akkor rögtön el kell viselni mindent? Idióta vagy.
Nem házasságtól kell húsűgesnek lenni, hanem onnantól kezdve, hogy az ember kapcsolatban van valakivel. Ha még "élni" akar, akkor nem kell belemenni egy kapcsolatba és kész, mehet dugni fűvel-fával.
Saját magad alázod meg. De hát csináld csak, mert szép. Gratulálok:D
Azt mondja szeret. Nagyon véleményt sem merek kérni senkitől mert ég a képem nekem is, és persze előttem neki is. Anyukája, ha megtudná, bele sem merek gondolni, hogy összetörne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!