Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon rosszul érzem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul érzem magam, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A párom régebben kissé gyanús volt. Félszemmel őt néztem.

Ma eljött hozzám és hozott magával laptopot, a laptop itthon maradt nálam ő hazament.

Kíváncsiságból belenéztem az emailjeibe mert belépve hagyta és eszrevettem a leveleket, hogy csomó emberrel megcsalt. Pocsékul érzem magam. Egy külföldivel még találkozót is beszélt meg és fizetett is volna érte neki. Látom hogy különböző társkeresőkön szintén elérhető.

Egyszeruen nem akarok hinni a szememnek, ilyen nincs.

Nem tudom mit tegyek. Holnap jön hozzám, számon fogom kérni őt. A laptopját legszivesebben összetörném.

Valaki tudna segíteni, jártatok már így?

2022. dec. 19. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Én a helyedben be sem engedném, a laptopját pedig nem adnám vissza, jó lesz az neked is, ingyen laptop :D
2022. dec. 19. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Magadon tudsz csak segíteni, azzal, hogy kivágod a picsaba ezt a madarat. Lehető legrosszabb fajta, még a legyet is reptiben. Kuka
2022. dec. 19. 20:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs miért tette. Abszolút semmi oka nem volt rá.
2022. dec. 19. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy nit kell ezen megbeszélni? Ennyire kapcsolatfüggő vagy?
2022. dec. 19. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Mert nem bír a f@rk*val, azért.

Vagy mert szexuálisan nem nyujtottal eleget és FŐLEG NEM SZERELMES BELÉD, azért tette.

Na, hogy most megvannak az okok, szépen szed magad össze, ha megy hozzád, pakold össze a cuccait és mond neki, hogy:

"Úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat meghalt, nem vagyok beléd szerelmes és ezért szakítok veled!"

Akármit mond nem veszed figyelembe ÉS NEM MONDOD EL NEKI SEMMIKÉPP, hogy tudsz a megcsalásokról!!!

Hadd egye a fene, hogy vajon mi történt.

Ha esetleg rajon, hogy mi az oka a dontesednek akkor nincs mit tagadni vagy ilyesmi, egyszerűen dobd ki.

Csak így tudod megorizni MÉLTÓSÁGOD.

NEHOGY VISSZAFOGADD, mert simán kinézem a semmirekellő pasidból, hogy kibeszelne magát vagy esélyt kérne.

Ne hagyd magad rángatni, légy erős és higgadt, ne félj vissza fogja kapni mástól.

2022. dec. 19. 20:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogató válaszokat. Összetettem egy helyre a cuccait, már nem kívánom folytatni és visszafogadni sem szeretném. Nagyon durva dolgokat láttam a gépén és még most sem tudom felfogni.
2022. dec. 20. 00:48
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Ugyan ezt írod, ha a nemeket felcserélve olvasod a storyt akkor is?

Mert abban az esetben jár a pacsi!

2022. dec. 20. 04:41
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

Két oldala van a dolognak :-)

1. Igaza van itt minden hozzászólónak, ki kell rúgni az ilyet, tényleg.

2. Krumpli volt a pasi, de nagyon kezdő, hogy a latopjával így le tudott bukni.

Nekem egy haverom 12 éven át űzött hasonlót laptopon, telón, de nem bkott le soha, mert tudta, mit hogyan kell eldugni, törölni stb stb mindkettőn.

OK, ott a csaj se volt piskóta, ő ugyanezt csinálta.

De ezek már a praktikum dolgai.

2022. dec. 20. 06:17
 9/10 A kérdező kommentje:

Rábeszéltem hogy hozza el magával a laptopot mert játszani fogunk közösen. És ma is jön emiatt mondtam, hogy hagyja csak nálam.

Pin kódos volt a laptop de hamar rájöttem hogy a születési dátum a kód.

Ha tegnap ez nem derül ki lehet még mindig hinnék neki

2022. dec. 20. 07:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy akkor még jó ismerősöm csinálta meg a pasijával.

Több mint másfél évet volt fent előbb egy, majd később két szexpartnerkereső oldalon. Majd egy "kuncsaft" rájött, és bemártotta a pasijánál. Bizonyítékokkal is tudott szolgálni. Mi történt utána? Ez kettőjük titka, mert a nyilvánosság előtt még mindig dúl a love.

Azt azért megjegyezném, hogy a "lúzer" pasi, mást nem tudott nyújtani, az egyébként szép, pasashoz képest gyönyörű lánynak, így mindent is megadott neki. Amit pedig a lány szeretett volna, ahelyett, hogy megbeszélte volna a pasival, intézte egyedül. Lány részéről így a kecske is jól járt, és a káposzta is megmaradt. Szép is volt mindaddig, amíg valamilyen okból kifolyólag meg... a vízhordólányt. :)

2022. dec. 21. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!