Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rib@ nc vagyok? Szörnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rib@ nc vagyok? Szörnyen rosszul érzem magam.

Figyelt kérdés

Tegnap egy céges buli volt, én csak önkéntes vagyok, de engem is meghívtak. Volt ott egy férfi, több, mint egy évig teljesen bele voltam esve, ezt ő is pontosan tudta, kicsit úgy udvarolgatott is, de csak nagyon visszafogottan, mert 14 év van köztünk és ő házas és ezzel mindketten tisztában voltunk. A buliban félrehívott, a kivilágítatlan lépcsőkön ültünk, majd több srác meglátott minket, ahogy "Béla" keze a derekamon van, többek között az a fiú is, akivel már egy 4 hónapja kavargattunk. Lementünk a folyópartra, ott már nagyon nyomult, erőszakos volt, nagyon trágárul beszélt, fogdosott, elkezdtünk csókolózni. Mindenáron azt akarta, hogy sz-pjam le, a kezem folyton odaszorította a farkához. Megkérdeztem, hogy mit szólna a felesége ehhez, mit nem ad meg neki, ha hajnali egykor egy gyerektől akar ilyeneket. Csak annyit mondott, hogy ez nem a felesége hibája, nem azért teszi, mert ő nem adna meg neki bármit, ez az ő saját hibája, hogy félre akar lépni és különben is, amiről nem tud, az nem fáj neki. Már magam okolom, hogy nem tudtam nemet mondani neki és megtettem. Tudom, hogy nem mentség, de iszonyatosan lelkiismeret furdalásom van. Utána ő még fel akart jönni hozzám, egy darabon még követett is hazáig.

Hogyan birkózzak meg a gondolattal, ha nem hagy nyugodni ez az egész?

2019. júl. 24. 14:20
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
38%
Mindenki csinál hülyeséget (legalább) egyszer. Tanultál a hibádból, legközelebb nem csinálsz ilyet. Ettől még nem vagy rib.nc, csak butaságot csináltál és ennyi.
2019. júl. 24. 14:23
 2/40 anonim ***** válasza:
59%
igen.
2019. júl. 24. 14:23
 3/40 anonim ***** válasza:
64%

Menj el a cégtől és szégyelld össze magad de nagyon!

(Ha nem kamu)

2019. júl. 24. 14:24
 4/40 anonim ***** válasza:
93%

Nem r!banc vagy, hanem ostoba.

Ebben neked mi volt a jó?

2019. júl. 24. 14:24
 5/40 anonim ***** válasza:
89%

Idővel majd feldolgozod. El se kellett volna menni vele a legelején. De őszintén, mégis mire számítottál? Hogy majd csak beszélgettek a rózsaszín virágokról?

Ez van, megtörtént. Soha ne önkénteskedj annál a cégnél többet.

2019. júl. 24. 14:25
 6/40 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem kamu a történet. De igen, a főszereplő egy ribi.
2019. júl. 24. 14:26
 7/40 anonim ***** válasza:
86%
Tedd túl magad rajta, és tanulj belőle!
 8/40 A kérdező kommentje:
Azóta is írogat, hogy fussunk megint össze, hogy kíván engem, miért nem engedtem neki többet, nem érdekli, hogy gyerek vagyok, ne viselkedjek gyerekesen,stb.
 9/40 anonim ***** válasza:
84%
persze, hogy kamu
2019. júl. 24. 14:27
 10/40 anonim ***** válasza:
64%

Mindegy, hogx az vagy-e. A kérdés: neked jó volt? Ha igen, akkor ennyi, megtortent es kesz. Az ő hibájával nem kell foglalkoznod.

Ha nem volt jó (kényszerített?), akkor lehet, h felkeresnék egy pszichológust, ha önmagadtól nem tudsz túllépni rajta.

2019. júl. 24. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!