Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rib@ nc vagyok? Szörnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rib@ nc vagyok? Szörnyen rosszul érzem magam.

Figyelt kérdés

Tegnap egy céges buli volt, én csak önkéntes vagyok, de engem is meghívtak. Volt ott egy férfi, több, mint egy évig teljesen bele voltam esve, ezt ő is pontosan tudta, kicsit úgy udvarolgatott is, de csak nagyon visszafogottan, mert 14 év van köztünk és ő házas és ezzel mindketten tisztában voltunk. A buliban félrehívott, a kivilágítatlan lépcsőkön ültünk, majd több srác meglátott minket, ahogy "Béla" keze a derekamon van, többek között az a fiú is, akivel már egy 4 hónapja kavargattunk. Lementünk a folyópartra, ott már nagyon nyomult, erőszakos volt, nagyon trágárul beszélt, fogdosott, elkezdtünk csókolózni. Mindenáron azt akarta, hogy sz-pjam le, a kezem folyton odaszorította a farkához. Megkérdeztem, hogy mit szólna a felesége ehhez, mit nem ad meg neki, ha hajnali egykor egy gyerektől akar ilyeneket. Csak annyit mondott, hogy ez nem a felesége hibája, nem azért teszi, mert ő nem adna meg neki bármit, ez az ő saját hibája, hogy félre akar lépni és különben is, amiről nem tud, az nem fáj neki. Már magam okolom, hogy nem tudtam nemet mondani neki és megtettem. Tudom, hogy nem mentség, de iszonyatosan lelkiismeret furdalásom van. Utána ő még fel akart jönni hozzám, egy darabon még követett is hazáig.

Hogyan birkózzak meg a gondolattal, ha nem hagy nyugodni ez az egész?

2019. júl. 24. 14:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
87%

Valóban nem nagyon kell tépelődni. Le kell vonni A megfelelő következtetéseket. Ha nem megy magadtól, segítek:

Nem "kavarunk" pasikkal. Randizunk párszor, aztán eldöntjük, járunk-e.

Nem viselkedünk úgy, hogy egy 40éves pasinak nyilvánvaló legyen, hogy bele vagy esve.

Nem hagyjuk egy 40 éves házas embernek, hogy átölelje a derekunkat. Még annyira sem megyünk le vele a Tiszapartra a sötétbe romantikázni.

És a plusz egy: ha kinyalt, leszophatod. Előbb nem.

2019. júl. 24. 16:49
 32/40 A kérdező kommentje:

Megnyugodhatsz, hogy nem állnék szóba vele, ha 40 lenne. (: A mi esetünkben nem volt opció a randizás, a másikkal sráccal meg kölcsönösen nem akartunk randizgatni. A derékátöleléssel szerintem semmi gond nincs, ha te már ezen is ki vagy akadva, az szomorú.

És a plusz: Ő ki is akart nyalni, én csak a szopásra mondtam igent.

És most hogy ezt megtárgyaltuk, kellemes estét Neked is!

2019. júl. 24. 23:07
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom, hogy a csávó 30 körül van, ha már a kérdezőről kiderült, hogy középiskolás. Nem mintha ez sokkal jobbá tenné a helyzetet. Szerintem nem kamu a kérdés, mindig voltak erőszakos, csalárd, tahó férfiak, akik visszaéltek bizonyos fiatal lányok befolyásolhatóságával.
2019. júl. 25. 00:39
 34/40 anonim ***** válasza:
94%
De a lényeg, hogy akkor végül is csak leszopt4d, nem?
2019. júl. 25. 01:34
 35/40 anonim ***** válasza:
73%
Hülye liba vagy, persze. Mint a legtöbb korodbeli. Majd felnősz egyszer, lesz férjed, aki ugyanezt csinálja majd a céges bulin. Akkor jössz majd rá mindenre.
2019. júl. 25. 06:17
 36/40 anonim ***** válasza:
92%
32: ha téged ez mind nem zavar, akkor igen, ribnc vagy.
2019. júl. 25. 06:20
 37/40 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem csak egy tartás nélküli hülyegyerek vagy.

Akár kamu a kérdés, akár nem.

2019. júl. 25. 07:07
 38/40 anonim ***** válasza:
92%
Ingyen megkapta tőled, amit a kváktól pénzért.. csak nehogy rászokjon..
2019. júl. 25. 07:37
 39/40 A kérdező kommentje:
35: Tapasztalatból beszélsz, mester?
2019. júl. 25. 11:59
 40/40 anonim ***** válasza:
Szóval akkor te így random leszopsz férfiakat, ha bejönnek neked? Hol laksz te szemérmes jány?
2019. júl. 25. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!