Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalom visszaszerzésről valami jó könyv?
(érzelmi) Megcsalás történt, beismert mindent, a kapcsolat megjavítása mellett döntöttünk. Neki értelemszerűen könnyebb a dolog, nekem viszont szinte nullától kell kezdeni mindent. Sajnos lelkileg egy roncs vagyok, így mindenképp a pszichiáter volt a megoldás, csak mellette még szívesen olvasnék valami bíztatót.
Negatív választa nem vagyok kíváncsi, nem csak Ő volt ebben a hibás, javulgat a dolog amúgy is.
10essel kell egyet értsek. 22 éves vagy könyörgöm,nem 45 mint én,s nem 38 ,16hetes terhes kismama amikor megtörtént mint én voltam. Én vele maradtam mert szerettem,pénzügyek miatt,gyerek miatt. Bachatom az egészet. Ott aláz meg a nöügyeivel ahol csak tud. Úgyis elnézem....
Most mindenféle kifogást keresel a megcsalásra,de majd letisztul a kép... mindenre választ kapsz,mi miért volt, mit tett meg érte,amit érted nem,hogy voltak titkait,hogy neki mesélte el először az az napi aktualitásokat, hogy minden lehetséges módon megalázott,átvert. Jó nagy pofán bacás lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!