Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne hatni egy ilyen lányra?
Azzal a vonattal szokott menni amivel én hajnalban. Kicsit alteros, fekete cuccokban jár, de nagyon kedves, mosolygós bár beszélgetni nem nagyon szokott senkivel. Egész vonatúton olvasni szokott. Leginkább ezért tetszett meg. Nem a telefonját baxtatja, hanem OLVAS. Megfigyeltem legtöbbször Stephen Kinget, Agatha Christie-t vagy Tolkient. 20-25 év körüli. Mivel lehet hatni egy ilyen lányra? Mármint mivel menjek oda hozzá
32F
Sehogy. Nem feltétlen azért olvas nyilvánosan, mert szereti mutatni hogy olvasni tud. Ez egy nemzetközi jelzése annak, hogy akikkel éppen egy közösségben utazik azokra ő nem kíváncsi.
Hidd el nekem hogy felmérte a terepet már, és jobb híján választotta az olvasást
32 évesen próbálj meg nem 20 éves, sulis lányokra rá menni.
Legyen már önbecsülésed, öreg f.sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!