Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők mondják egymásnak hogy szeretlek, vagy hiányzol,?
Igen
De dnnek a szeretleknek nem olyan a jelentése, hogy szeretlek=hű vagyok, éred a tűzbe is mennék, ott vagyok melketted a bajban, számithatsz rám, akkor is csak te kellesz ha vannak szebbek is.
A szeretőtől a szeretlek = szeretem hogy van szex, hogy nem kötsz le hogy csalhatlak osszevissza hogy nyitott kapcsolatban vagyunk hogy nem kell támogatnom teged hogy kulon van életed es nem kavarsz be az enyémbe
Nem lehet általánosítani. Én voltam szerető 2 ízben is (epres meg áfonyás...na jó csak vicc).
Az elsővel egyszeri eset volt. Nem volt tervezve, csak barátok voltunk, ilyen szinten jól kijöttünk, de nem is volt az esetem meg idősebb is volt. Aztán egy ottalvós rendezvényen némi iszogatás után szeretkeztünk. Na erre nem számítottam. Itt az aktus után megfogadtuk, hogy nem hibáztatjuk egymást, felejtsük el, maradjunk barátok. Persze ezután már sosem voltunk igazi barátok, kerültük egymást.
A másik esetben meg érzelmek voltak először utána jött csak a szex. Végül el is vált és összejöttünk. Na ott mondtuk gyakran, hogy szeretlek, amikor még a férjével volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!