Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének a helyedben? Hogy viszonyulnátok ezek után a másikhoz?
Egy hétig külön voltunk a vőlegényemmel szakítottunk.
El is költözött tőlem egy hét múlva sikerült megbeszélnünk vissza is jött.
Viszont ebben az egy hétben már társkeresőre regisztrált beszélt is pár lánnyal. Nem mondta el nekem de nyilván mint minden egyszer kiderül. Lassan 5 éve együtt vagyunk. Igaz hogy én mondtam hogy költözzön de nem gondoltam hogy egyből felmegy társkeresőre.
Rövidke történet alapján az jön le, hogy nem volt ez már olyan komoly érzelmeket tápláló kapcsolat.
Szerintem egyértelmű, már csak szexbaba voltál számára. Amolyan interaktív szexbaba.
Az is idétlen,aki visszamegy ahhoz,aki szakít vele és kirakja.De még nagyobb idétlen az,aki újrakezd.
Ha pedig valakivel szakítok,kirakom,akkor semmi erkölcsi okom,alapom nincs számonkérni mikor,mit csinált.
Minden újrakezdés egy faxság,semmi értelme,csak a megszokotthoz ragaszkodik a többség,mert gyáva új utat keresni az életének.
Nem ismerjük. Magunkat ismerjük és a saját reakcióinkat. Én pl. nem tudom elképzelni, hogy ha szakítanék a jegyesemmel, ki is lennék paterolva az egykori közös otthonból, egyik napról a másikr aösszeomlana valamennyi tervem és valamilyen szinten az életem, akkor ilyen helyzetben az lenne az első reakcióm a lakhatásom, és a jövőm újraépítésének tervei között, hogy randiprofilt csináljak. Másnak meg lehet, hogy tényleg ez kell, hogy az önbizalmát helyreállítsa. Te tudod, hogy vajon őt mi motiválta. A másik dolog viszont az, hogy ebben a helyzetben számonkérni, elszámoltatni nincs jogod. Szabad emberként azt csinált, amit csak akart.
Harmadrészt: milyen komolyságú és mélységű az a kapcsolat az, amit felbontanak, szétköltöznek, majd egy hétre rá simán megbeszélnek, és ugyanúgy folytatják? Inkább ezen agyalj, hogy mi volt az a nagy gond, amit nem tudtatok megoldani, és vajon tényleg megoldottátok-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!