Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői kapcsolatból lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői kapcsolatból lehet szexkapcsolat?

Figyelt kérdés
Lassan fel éve tart. Szinte naponta beszéltünk, tudtunk mindent egymásról, találkoztunk úgyis sokszor, hogy nem volt szex. Aztán kezdett elhidegulni a férfi. Már nem keres úgy, de ha tudja, hogy úgy hívom hogy szexre akkor vehető rá. Utána megint visszavesz. Az elején tisztázva volt a kapcsolat jellege, ő sem csak szexet keresett, legalábbis ezt mondta és mostanra mégis teljesen megváltozott, de nem is szakít velem. Mindketten házasok vagyunk és az is le volt szögezve, hogy nem válunk.
2022. dec. 7. 08:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlt a vonzalom.
2022. dec. 7. 16:38
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
A #9-es igazat ìrt. N
2022. dec. 7. 17:32
 13/22 anonim ***** válasza:
44%
Ez komoly? Ez vmi betegség, hogy ebbe a helyzetbe kerülsz, mintha megfertozodnel?xd Nen szabad választás véletlenül? Sajnaljunk is? De édes. Megunt, biztos mar más agyát fűzi.
2022. dec. 7. 20:01
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy jártam én is, szakítottam vele 2 hónapja. Lépj ki, amíg még tudsz!

Az első pár hét sz.r lesz de minden elmúlik 1x.

2022. dec. 9. 10:56
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
Én csak azt nem értem, hogy mégis hogyan és hol talál egymásra 2 foglalt fél? Én is házas férfi vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy nyomuljak más foglalt nőkre. Eléggé nyominak gondolnának
2022. dec. 9. 23:58
 16/22 Mathus ***** válasza:
100%

#15: nem kell "nyomulni". nem annyira bonyolult, szinte magadtól csúszol bele. gyakran a nők kezdeményeznek egy ilyennél, figyelned kell a jelekre. harminconpár évtől indulóan már nagyon sok lány van, negyven felett meg rengeteg (ez utóbbit ne úgy értsd, hogy tömött sorokban, csak ott már vaknak kell lenni, hogy ne vedd észre).

viszont nem a klaudiasifferbe oltott szigurnivíverek fognak jönni. mérlegelned kell, hogy mennyi erőforrást ér meg a havi-kéthavi egy darab szex.

2022. dec. 10. 06:42
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

16, ezt a statisztikát nem látom mire alapoztad…. A nők nagy része ebben a korosztályban (de korábban is), nem a szexre hajt, hanem kapcsolatot szeretne. A szeretői kapcsolatba bele sodródnak általában. A foglalt nők is. Otthon apu elhanyagolja, vagy más miatt lép fel hiányérzet, amire rájön az, hogy megtetszik a hölgynek valaki, nem a foglalt státusz alapján. Bár annak lehet egy olyan pszichés hatása, ha házas, hogy nagyobb biztonságot jelent.

Munkahelyen, közös hobbi során, szórakozó helyen simán létrejöhetnek ezek a kapcsolódások.

2022. dec. 10. 07:48
 18/22 Mathus ***** válasza:
100%

#17: "a havi-kéthavi egy darab szex." vs "ezt a statisztikát nem látom mire alapoztad (..) nem a szexre hajt" érdemes elolvasni, amit írok, és AZUTÁN reagálni.

mindegy is, mert valóban a férfiak 8/10-e a szexhiány, a nők 8/10-e az érzelmi elhanyagolás miatt lép félre. ezért is tart a szeretői kapcsolatok kétharmada három hónapnál rövidebb ideig. ahol a románc kihúzza a fél évet, ott a vmi nagyon passzol. egy (új) életet még ekkor sem érdemes alapozni rá, viszont ott már látszik, hogy jól vannak összerakva fejben a partnerek, ott már van tere a fejlődésnek.

2022. dec. 10. 09:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Mathus, természetesen elolvasom, amire reagálok, szükségtelen erre arrogánsan felhívni a figyelmet! Az más kérdés, hogy azzal egyetértek-e…

Továbbra sem értem, hogy a számokat mire alapozod?

2022. dec. 10. 09:58
 20/22 Mathus ***** válasza:
2022. dec. 10. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!