Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom megcsalt a kapcsolatun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megcsalt a kapcsolatunk elején. Megbocsájtanátok neki? 20/L

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt párommal. Minden jó köztünk. Most nyáron lenne az esküvönt.viszont most kiderült vagyis ő váltotta be hogy amikor csak 1 hónapja együtt voltunk ő megcsalt. De nagyon bánja azt mondja és azóta és soha nem fog ilyet tenni. Azért eléggé szarul esett a dolog. Nem tudom hihetek e neki. Ti hinnétek neki?
2022. nov. 29. 20:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
66%

NEM, NEM NEM

ez nem is kérdés!

2022. nov. 29. 23:59
 22/29 anonim ***** válasza:
51%

kérdező, maradjunk annyiban, hogy tényszerűen csak erről az egy megcsalásról tudsz, mert ennyit vallott be.

az rohadtul nem jelenti ám azt, hogy semmi félrekúrás nem volt az elmnúlt 5 év alatt.

és de, jó hogy elmondta, mert így hozhatsz egy okos döntést.

nem kell hozzámenni.

15 éves korod óta együtt vagytok, megjósolom, h. 25 éves korodra, de 30-ra biztosan elvált leszel, ha hozzámész, ez statisztika, az ilyen fiatal korban kötött házasságokkal ez van.

2022. nov. 30. 00:03
 23/29 anonim ***** válasza:
69%
Sztem azért vallotta be mert megijedt az esküvőtől..
2022. nov. 30. 07:25
 24/29 anonim ***** válasza:
60%
Gyava szakitani veled, inkabb radhagyja a dontest.
2022. nov. 30. 08:43
 25/29 anonim ***** válasza:
73%
Egy pasi csak akkor vall be ilyesmit ha azt akarja, hogy elhagyd. Egyértelmű hogy a pasid nem akar esküvőt, remélte hogy emiatt lefújod. Még az is lehet, hogy kamu.
2022. nov. 30. 16:33
 26/29 anonim ***** válasza:

3 éve hasonló helyzetben voltam.

Anno a barátom munka miatt 8 órányira költözött, és eleinte tavkapcsolatban voltunk. Én vártam volna rá, de a kapcsolatunk érdekes volt. Ekkor kb 7 hónapja jártunk, de nem akarta a kapcsolatot komolyra fordítani. Nem mondta hogyan érez irántam semmi. Tudta hogy nekem a házasság és a család fontos, és mikor próbáltam beszélni vele hogy legyen őszinte mit akar azt mondta ha férjét és gyereket akarok akkor keressek mást.

Ekkor már volt valaki akivel talalkozgattam, de természetesen érzelmileg nem voltam helyen.

Ezután a vita után mondtam hogy ok akkor ennyi és a másik pasival foglalkoztam. Hivatalosan nem szakítottunk de nem is beszéltünk nagyon. Aztán pár nap után hívott, beszélgettünk és igazából nem úgy tűnt mintha szakítottunk volna. Rá pár hónapra visszalatogatott egy hétre és akkor együtt voltunk. Gyakorlatilag mind a kettő pasit megcsaltam..

Iszonyú bűntudatom volt...

Ezután egyik pasi sem maradt meg, újra randizgatni keztem majd mikor vissza költözött az exem akkor újra kezdtük a kapcsolatot.

Azóta osszehazasodtunk, de sosem mondtam még mi történt előtte.

Megbantam, de tudom hogy ez már nem fog változtatni semmin.

2022. dec. 5. 22:17
 27/29 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél?
2022. dec. 6. 00:29
 28/29 A kérdező kommentje:
Lefujtam az esküvőt. Nem azért váltotta be mert félt az esküvőtól vagy hasonló. Elmondása szerint nem akar elvesziteni. Csak nem bírta a bűntudata. De elvesziteni nem akar. Nos a bizalmamat is így elvesztette nehéz lessz neki visszaszerezni.nem szakítottam vele. De másképp nézek rá.
2022. dec. 6. 03:42
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
28-as Mégis mit csinált, és 15 éves volt mint te? Egyáltalán milyen stádiumban volt a kapcsolatotok?
2022. dec. 6. 03:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!