Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalt a kapcsolatunk elején. Megbocsájtanátok neki? 20/L
Nálam biztos elváganá magát örökre. Attól, hogy a kapcsolat elején tette meg nem lesz kevésbé gáz... Hozzá nem mennék, szakítanék.
Nálam a bízalom meghalt volna már ott, hogy kimondta, hogy megcsalt.
Bízalom nélkül nincs kapcsolat.
De ezt neked kell eldöntened. Hogy érzed? Képes vagy megbocsátani és újra bízni benne?
F.szért mondta el. :D Én magamat ismerve próbálnék megbocsátani, hozzámennék, mentálisan összezuhannék, miközben érzelmileg leválnék róla, majd elválnék.
Oké, hogy könnyíteni akart a lelkén, kár volt szerintem.
Mindegy mikor csalta meg, megcsalta. Főleg az elején, amikor még durván rózsaszín ködnek kéne lennie. Ha majd később lesz valami baj kapcsolaton belül, akkor mit csinál? Ja hát csak egyszer történt, mert pont probléma volt? Nem bírta?
Ugyan már. A másik tiszteletlenség, hogy 5 év után mondja el? Csak azért, hogy könnyítsen a saját maga lelkének? Mért nem akkor volt ilyen tökös, amikor megtette?
Én arra gondolnék, hogy ebben az 5 évben hogyan viselkedett, nem csak azt az 1 hónapot nézném.
Ha amúgy minden okay, dúl a love akkor elneznem, csak nem tudom, hogy nem-e gondolnék erre az esetre többet. :S
Úgyhogy igazából nem tudom, neked kell eldonteni...
Miért ne házasodhatna 20 évesen? Semmi sem garancia. Aki 40 évesen házasodik, ott is van rizikó.
Bár ilyen emberrel nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!