Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Anyum nem vette észre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyum nem vette észre, hogy csalja apum? Vagy miért csinál úgy, mintha nem tudná?

Figyelt kérdés

Én már 3 éve elköltöztem otthonról, hétvégente járok haza.

Annak ellenére, hogy nem vagyunk napi kapcsolatban, találtam már a kocsijában hosszú női szőke hajszálat, és üzenetet a telefonkijelzőn.

Illetve egyszer telefonon is hallottam vele beszélni.

Már 2-3 éve lehet meg neki.

Mindezek ellenére anyum főz, mos, vasal, takarít rá.

Nem szól semmit, úgy csinál, mintha teljes harmóniában együtt lennének.

Én ezt nem értem.

Természetesen nem tudok nála rákérdezni.

Mindketten 51 évesek.

2022. nov. 26. 18:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%

És hová menjen anyád 50+ évesen?

NE AVATKOZZ BELE!

2022. nov. 26. 18:52
 2/17 anonim ***** válasza:
66%

Neked ehhez semmi közöd, ők házastársak, te meg felnőtt ember.

Neked tetszene ha bele avatkoznanak a dolgaidba?

Nem biztos, hogy tudja, ha meg mégis akkor le se szarja, ennyi.

Nem érdekli apád, mint férfi és örül kb. hogy őt nem nyagatja a szexxel.

2022. nov. 26. 18:55
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

Majd 50 évesen megérted, hogy a dolgok nem feketék és fehérek.Nem ezen múlik sokszor.

Ne avatkozz bele.

2022. nov. 26. 18:56
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

Vagy nem vette észre vagy nem véletlenül csinál úgy mintha nem vette volna észre.

Az ő életét neki kell élni, nem neked úgyhogy ne rugózz ezen.

2022. nov. 26. 19:03
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Úgy tesz mintha nem tudná a családi béke megőrzése érdekében. Biztos van rá oka,ő dolguk .
2022. nov. 26. 19:04
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Anyukadnak lehet igy is jo mar.
2022. nov. 26. 19:20
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Lehet pont lesz@rja anyud, elvannak apuddal egy fedél alatt aztán ennyi.
2022. nov. 26. 19:29
 8/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ha te ennyi idő alatt észrevetted úgy, hogy csak hétvégékre mész haza, anyukád is észrevette már bőven, aki konkrétan vele él minden nap...

Valószínűleg már rég kihűlt a házasságuk, vagy csak a szexuális része döglött meg és emiatt nem akarnak már válni. Vagy még válni.. Ezt ők tudják.

(Aztán ki tudja, lehet anyud is legfoglalja más, csak ő sokkal jobban titkolja, sose lehet tudni..)

2022. nov. 26. 19:38
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
Kihűlt kapcsolat, békés együttélés, nem egy ritka dolog ennyi idősen, sőt már a fiatalabbak körében sem sajnos. Ha amúgy jól megvannak, bolond lenne bármelyikük is a szex miatt borítani 50 évesen, ami valószínűleg köztük már amúgy sincs. Lehet édesanyád is megoldja máshol, vagy már elérte a menopauza, s örül, hogy végre a szex "gondja" nem nyomja a vállát. Semmi sem fekete vagy fehér.
2022. nov. 26. 19:45
 10/17 anonim ***** válasza:
7%
Tipikus gyáva picsa.
2022. nov. 26. 20:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!