Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A gyerekek miatt megbocsátani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerekek miatt megbocsátani azt, hogy egy éven keresztül viszonya volt a férjemnek? Nektek menne?

Figyelt kérdés

Hogy lehetne ezen túllépni?

Szeret engem, de már nem szerelemmel. Velünk szeretne maradni és én is vele szeretnék maradni.

2022. nov. 26. 11:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%
Ismerős szitu. Barátnőm ugyanebben a történetben voltak. Visszafogatta, de a csávó nem állt le mert nyilván szerelmes volt, ami nem múlik el 2 nap alatt. Aztán rá 2 évre a csávó már elhagyta,azzal a felkiáltással, hogy még mindig szerelmes, és még mindig együtt van a nővel. Gondolkodj, ha szerelmes lett másba akkor feléd már milyen érzései lehetnek Sajnál.Ha tényleg nem is lesz folytatas a nővel, akkor majd jön más. Pár év múlva bánni fogod, hogy nem most léptél.
2022. nov. 28. 22:30
 22/25 anonim ***** válasza:
37%

Én azon kevés ember közé tartozom,aki megbocsájtott,de nálunk

még mindketten helyre akartuk hozni, és még szerettük egymást.

És hiába jönnek sokan azzal hogy rossz egy olyan kapcsolatban

a gyereknek ahol már nem szeretik egymást a szülők,

a válás is frankón odabac ám a gyereknek,legyen az akármilyen

könnyed is,mindig sérülnek a gyerekek ott is.

Lehet hogy egy üvöltözős házasságnál jobb, ha válnak.

de ha kultúráltan tudnak továbbra is együtt élni, a

gyereknek biztos hogy jobb hogy még egy családban él,mint külön.

lehet puffogni..:-D

2022. dec. 2. 14:14
 23/25 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó, hiába akartátok mindketten helyrehozni, ha már megcsalt, annyiea nem szerethet. És sosem fogod tudni, gondolatban merre jár.

Én hat évig voltam egy pasival, felesége volt. Mikor lebukott, nagy balhé volt, végül az asszonyt választotta, vele maradt. Aztán a nő nekem bizonygatta, hogy őt a férje mennyire szereti, merthogy vele maradt. Aha...persze, mert öngyilkossággal fenyegetőzött. Elvileg mind a ketten helyre akarták hozni, amúgy normálisan éltek, nem balhés család voltak. A pasi pedig még mindig nekem írogat, vergődik, én elhajtom a búsba, de újra és újra jelentkezik, pedig három év eltelt azóta...

Szóval ennyit arról, hogy érdemes újrakezdeni. Egyéjszakás után talán, de ahol évek telnek el állandó nővel, ott nincs is miről beszélni.

2022. dec. 2. 22:22
 24/25 anonim ***** válasza:
43%

Egyáltalán nem mindegy hogy kit hogyan, mennyi idő után,meddig csaltak meg.

Nekünk sikerült, de ehhez pont mi kellettünk és a mi szituációnk.

Másnak nem biztos hogy összejön,de azért írtam le ami velünk

történt,hogy van ilyen is,és nem minden ér véget egy megcsalással sem.

2022. dec. 8. 14:31
 25/25 anonim ***** válasza:
78%
A gyerekeknek mi a jobb? Ha utálod, megveted az apjukat, együtt éltek de boldogtalanok vagytok, annyira dühös vagy, hogy mindenen összeveszel vele, vagy az, hogyha külön éltek, lesz idővel egy szuper nevelő apjuk, te pedig boldog vagy, illetve apuka is boldog? Szerintem az utóbbi. Én biztos nem tudnék úgy lenni egy ekkora szeméttel, hogy közben játszom, hogy minden oké.
2022. dec. 13. 08:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!