Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerekek miatt megbocsátani azt, hogy egy éven keresztül viszonya volt a férjemnek? Nektek menne?
Hogy lehetne ezen túllépni?
Szeret engem, de már nem szerelemmel. Velünk szeretne maradni és én is vele szeretnék maradni.
Én azon kevés ember közé tartozom,aki megbocsájtott,de nálunk
még mindketten helyre akartuk hozni, és még szerettük egymást.
És hiába jönnek sokan azzal hogy rossz egy olyan kapcsolatban
a gyereknek ahol már nem szeretik egymást a szülők,
a válás is frankón odabac ám a gyereknek,legyen az akármilyen
könnyed is,mindig sérülnek a gyerekek ott is.
Lehet hogy egy üvöltözős házasságnál jobb, ha válnak.
de ha kultúráltan tudnak továbbra is együtt élni, a
gyereknek biztos hogy jobb hogy még egy családban él,mint külön.
lehet puffogni..:-D
Utolsó, hiába akartátok mindketten helyrehozni, ha már megcsalt, annyiea nem szerethet. És sosem fogod tudni, gondolatban merre jár.
Én hat évig voltam egy pasival, felesége volt. Mikor lebukott, nagy balhé volt, végül az asszonyt választotta, vele maradt. Aztán a nő nekem bizonygatta, hogy őt a férje mennyire szereti, merthogy vele maradt. Aha...persze, mert öngyilkossággal fenyegetőzött. Elvileg mind a ketten helyre akarták hozni, amúgy normálisan éltek, nem balhés család voltak. A pasi pedig még mindig nekem írogat, vergődik, én elhajtom a búsba, de újra és újra jelentkezik, pedig három év eltelt azóta...
Szóval ennyit arról, hogy érdemes újrakezdeni. Egyéjszakás után talán, de ahol évek telnek el állandó nővel, ott nincs is miről beszélni.
Egyáltalán nem mindegy hogy kit hogyan, mennyi idő után,meddig csaltak meg.
Nekünk sikerült, de ehhez pont mi kellettünk és a mi szituációnk.
Másnak nem biztos hogy összejön,de azért írtam le ami velünk
történt,hogy van ilyen is,és nem minden ér véget egy megcsalással sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!