Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap eléggé be volt indulva a barátnőm, de elég rosszul voltam, erre felkereste az exét, és megcsalt vele. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy megbánta, hányt is, meg sírt is előttem, de nem tudom, hogy mit tegyek ezek után...2022. nov. 22. 19:38
11/15 anonim válasza:
Szerintem először te is hányjál. Undorító az ilyen. Bármit mond most,ha nem állsz rendelkezése, amikor b@szhatnéka van, ugyanúgy meg fog csalni.
12/15 anonim válasza:
Ha komoly volt részedről akkor dobd, ez nem is kérdés. Ha csak voltatok, akkor gondold végig. Az ilyen csajok jók a szexben. Amíg nincs más addig szexeljetek( persze védekezve), azután lapát.
13/15 anonim válasza:
#12 08:14 Akinek csak egy kicsi önbecsülése is van, az nem tesz ilyet.
14/15 anonim válasza:
És mi lesz akkor ha egy hétre el kell utaznod? Nem egy megbízható ember. Sajnálom.
15/15 anonim válasza:
Szerintem ez köztük meg már régóta lógott a levegőben, csak most lett egy alibi ami miatt meg is tette.
Sajnos tapasztalatból mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!