Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki érezte már vagy tudta, hogy a társának van valakije, miért maradt csöndben, miért nem szólt, hogy tud róla? Hátha véget ér a románc? Vagy annyira nem érdekelte őt már a kapcsolat?
Mert ha valaki olyan gerinctelen h "románcot" folytat egy kapcsi mellett, az nem tiszteli a párját s le kell lépni onnan.Fölösleges időpocsékolás olyan embert szeretni aki ilyen sz@rházi h kockára teszi a bizalmat. S minek szólni ilyen esetben? Normális ember szó nélkül lelép.
Ha pedig pénzeli a párját, függ tőle, az viszont nem lép le. Ennyire egyszerű
Vannak naiv emberek, akik azt hiszik hogy befejezi a romancot és vannak olyanok, akiknek hazudik a másik, hogy nincs köztük semmi.
Persze olyanok is vannak, akik magasról tesznek rá ilyen-olyan okból kifolyólag.
A 4-essel és 5-össel maximálisan egyetértek. 20 évesen még én is másképp láttam ezt, de ma már nem, sőt a környezetem is csak megerősít ebben. Annyi plusszal kiegészíteném, sokszor a gyermek is oka, hogy együtt maradnak. Egy amúgy békés kapcsolatban, ahol nem marják egymást a felek, senki nem akar különválni, hogy a végén vasárnapi szülő legyen. A közösen eltöltött sok év, a lakhatás, a gyermek szempontjai mind-mind komoly érv egy hosszú kapcsolatban. Persze a legkönnyebb mindenre rávágni, hogy válás, de ez azért nem olyan egyszerű, na és nem mindenki akar új életet kezdeni 45-50 évesen, mikor már egy másik emberrel összeszoktak, csak a szex nem működik. Ha nincs erőszak, agresszió a kapcsolatban, hanem békés együttélés és kihűlt ágy, én megértem, ha az együtt maradás mellett döntenek a felek. Főleg, ha már szex sincs a kapcsolatban.
N
Érezte, de nem tudta bizonyítani és a megcsaló fél mindent tagadott, sőt még ő volt felháborodva a gyanúsítgatáson.
Olyan munkája volt (van), hogy nem lehet mindig előre tervezni a munkabeosztást. Volt amikor nem dolgozni ment, hanem a szeretőjéhez.
Munka után (helyett) is belefért egy-egy menet, ha máshol nem, a kocsiban.
A barátnője mindig valami nehéz érzelmi helyzetbe került (szakított a pasijával, gondok voltak a szülei házasságával és kibukott rajta, beteg lett az apja, az borította ki, áskálódtak ellene a munkahelyén és idegileg kikészült) és vigasztalni kellett, persze csak ők ketten barátnők (a szeretőjéhez ment, nem a barátnővel találkozott)
A férj több műszakban dolgozott, 12 óráztak, ő meg eljárt "sportolni" Hát, a kalória égetés megvolt.
Új ruhák, új smink: megkívánja a munkakör.
Másfél évig csalta a férjét a munkatársával (a nő munkatársával) amíg be nem adták a válókeresetet és külön nem költöztek.
Sose tudta bizonyítani a férj, hogy tényleg csalta a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!