Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb elmondani az igazságot? Illetve meg lehet bocsátani?
Nagyon sok minden rossz volt abban a pár hónapban amikor ez megtörtént. A párommal alig beszéltünk, nem írtunk, nem hívtuk egymást, sokat veszekedtünk, nem találkoztunk (nem távkapcsolat, meg lehetett volna oldani a találkozást, csak 15 perc autóút). Közel voltunk a szakításhoz. Ezt nagyon rosszul viseltem, mindezek mellett családi gondjaim voltak amik már hosszú évek óta húzódnak. 2 testvérem és nagymamám betegsége, nagyapám műtétje, édesanyám alkoholizmusa, és még rengeteg apróbb gond. A barátaimmal voltam mikor megint felhívtak hogy tudassák anyám megint részeg és részletezték ezúton mit csinált és bennem elszakadt valami. Felejteni akartam, ezért ittunk és elvesztettem a fonalat. Mikor észhez tértem késő volt. Tudom, óriási, ha nem életem legnagyobb hibáját követtem el azzal hogy megcsaltam a párom és rettenetesen szégyellem magam és bánom.
Mostanra helyre hoztuk a dolgokat. A legtöbb gondunk sikerült megoldanunk, boldogok vagyunk. De engem folyamatosan gyötör amit tettem. Nem tudom hogy mit kellene tennem. Ő életem szerelme és nem akarom elveszíteni.
Jobb lenne elmondani neki?
Vagy pedig eltitkolni az egészet és magam mögött hagyni.
Meg lehet ezt bocsájtani?
Majdnem 4 éve együtt vagyunk.
26l
25f
"Felejteni akartam, ezért ittunk és elvesztettem a fonalat."
Ööö... nem értem, ha elvesztetted a fonalat, és ezt mások kihasználták, az alapból nemi erőszaknak minősül.
Semmi nem teszi semmissé azt, amit tettel. Felnőtt no vagy, ha lelkileg valamit nem tudsz feldolgozni, akkor pszichológus. Vagy szerinted az a felnőtt megoldás, hogy bepialsz és akkor minden jobb lesz?
A kapcsolatra keresztet vethetsz, el kell mondanod neki, ő meg valószínűleg nem fog megbocsátani. Majd minden nehéz időszakot így fogsz lereagalni? Hidd el, sajnos lesznek ettől sokkal rosszabb időszakok is.
24N
Szerintem teljesen mindegy, hogy bevallod-e vagy se, mert hiába jó most a kapcsolat ha vitaztatok annyit, ez újból elő fog jönni.
Persze elmondhatod (lehet a végén bevallja, hogy ő is felrelepett xD)
és tiszta lappal indultok vagy te jobbra, ő balra fordul...
Nos, ez tőled függ. Én képtelen lennék évekig hazugságban élni valakivel, akit szeretek, így inkább elmondanám, még ha a kapcsolat végét is jelenti.
Ugyanakkor én nem bocsátanám meg, ez nem csak egy félresiklás.
Az a baj, hogy hiaba magyarazkodsz, ez nem ok a megcsalasra. Nekem is alkoholistak a szuleim, de sosem basztam be es csaltam meg a baratomat, mert anyam berugott.
Sajnos vege lesz ennek a kapcsolatnak, de akkor is el kell mondanod neki. Egyreszt ha tenyleg szereted, akkor nem hazudsz neki, masreszt meg latod, hogy mardos a buntodat. Addig nem mulik el amig nem talalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!