Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mindig csak a szexet látják a másik nőben?
20. De hát a kérdésem is erről szól. Érdekes, hogy már csak akkor írjatok ezt, amikor kiderül, hogy melyik fél vagyok.
Ha azt írom egy foglalt pasi koslat utánam, mit írtál volna? Hogy sose hagyja el értem a párját, stb..
Kérdező itt nem az a legnagyobb gond, hogy koslat, hanem az, hogy párkapcsolatban van az illető és nem bánja, mert szexelni akar vele nem veled!
Nem tisztel, nem szerelmes az adott parjaba, valami nem működik, lehet a szex, lehet eltero világnézet, kevés money.
És menekül, plusz hajtja a vére, nem vagy elég neki már, érted?
23, jó a koslat mondjuk erős túlzás.
Talán udvarolgat inkább.
Nem mindegy milyen szót használunk? A lényegen nem változtat.
Te dolgod, de aztán ha megcsal, ne nyavalyogj, bocsáss meg neki nyugodtan, hadd csinálja továbbra is, elvégre téged szeret! ;)
De hát nincs is a kérdésemben szó róla, miket tett, nem tett. A kérdésem arról szólt, hogy mit lát egy férfi a másik nőben. Úgy általában.
És egyébként én magamban attól félek, hogy nem inkább épp, hogy túl gondolom a dolgokat.
27. Szóval nem lett értelmes.
Attól félek, hogy inkább felnagyítom.
Honnan tudod, hogy udvarolgat neki?
Hogyan jöttél rá?
Nem csak beképzeled?
Vagy áttúrtad a telefonját?
Nem nagyitod fel, mert más nőnek udvarol, más nő után kajtat, érted?
Ha valakit szeretünk, igazán szerelmesek vagyunk belé más nő vagy férfi még csak eszünkbe se jut, őt tiszteljük és mindenre képesek vagyunk érte.
Úgy érezzük, hogy akkor vagyunk boldogok ha ő is az, ha szomorú, akkor felviditjuk vagy támaszt adunk neki, törődünk vele ha beteg, a szexuális életünk kielégítő, sőt csaladalapitasra, házasságra gondolunk az adott személlyel.
Ha ez nincs meg akkor nem szerelmes beléd és biztosan hiányzik valami, egyszerűen nem klappol.
Te ne azon agyalj, hogy vajon mi az oka, mert teljesen mindegy.
Ha legalább becsülne téged akkor leulne veled beszélgetni, megosztana mi a probléma, de mivel inkább más nőre hajt arra következtetek, hogy kb le se sz@r.
Meddig akarsz a labtorloje, riherongya maradni?
Meddig akarsz sz*pni? Megvarod még szeretoket tart melletted, vagy amíg lesz 2 gyereked tőle?
Miközben léteznek olyan férfiak is, akik mindazt amit leirtam fentebb megadnak neked...
Ne tedd magad tönkre egy ilyen homár miatt, nem érdemli meg egyáltalán!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!