Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kétszer lefeküdtem egy nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétszer lefeküdtem egy nővel a barátnőm mellett, most viszont szeretném leépíteni, nem szeretnék lebukni. Hogy tegyem meg anélkül hogy bekavarna? Elkezdett hozzám kötődni, pedig az elején megmondtam, hogy csak szexre gondolok.

Figyelt kérdés

2022. nov. 13. 17:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Mond, hogy Chlamydiád van, és nem tudod , hogy tőle vagy a barátnődtől...
2022. nov. 13. 17:44
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon korrekten megmondod, hogy befejezed, mert úgy érzed többet érez, és ezt nem szeretnéd. Te meg csak reménykedhetsz, vagy lebuktat, vagy nem.
2022. nov. 13. 17:47
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Biztos vagy benne, hogy "kötődik" egy himribihez két dugás után? Csak mert elég hihetetlen.
2022. nov. 13. 17:48
 4/15 anonim ***** válasza:
10%
Jajj 3-aska, úgy látom megint itt van a frusztrált femináci, aki képtelen megérteni, hogy a nőket MEGDUGJÁK! :D
2022. nov. 13. 17:51
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Megérdemled a lebukást!
2022. nov. 13. 17:53
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

Azt nem értem, ha csak szexre gondoltál, miért nem mentél haza az asszonyhoz?

Komolyan megéri ez a feszkó?? Őszintén érdekelne, sose bírtam ezt felfogni. Pár perc élvezet ér annyit hogy utána menjen a para?

Én annak drukkolok, hogy lebuksz, megérdemelné az igazságot a barátnőd.

2022. nov. 13. 17:55
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem merem tiltani, hátha attól gőzölne be. De nem tudom hogy zárhatnám rövidre, drámázni se akarok vele.
2022. nov. 13. 17:55
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
#4 nem a 3as vagyok, de biztos lehetsz benne, heteroszexuális nőként mondom, tapasztalattal, hogy a palikat kedvünkre kurogathatjuk mi, ahogy ti fordítva erről még csak nem is álmodhattok
2022. nov. 13. 18:06
 9/15 anonim ***** válasza:
88%

Én se a #3 vagyok, de a #8-nak igaza van ám.

Én is dugom a pasikat.

A kérdező meg.... Hát, remélem, hamar lebukik.

2022. nov. 13. 18:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem letiltani kell, hanem beszélni vele, ha kell a drámát is kénytelen vagy bevállalni. Ha nem vagy egyenes vele, annál nagyobb az esély a bukásra.
2022. nov. 13. 18:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!