Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 felettiek azt állítják, nekik elég egy. Amikor bizonytalan vagyok bennük, azt felelik, ha lenne más, nem is keresnének. Ezt higyjem el?
Megesik, hogy 40 feletti egyedülállókba botlok.
Kapcsolateszerű valami megy.
Valahogy egyöntetű válaszokat szoktam kapni mindenféle kérdésemre, néha már kísérteties is a hasonlóság.
Pl mindkettő használ olyan parfümöt ami ugyanaz, mindkettő ugyanazzal illatosítja a kocsiját, nagyon sok hasonló meglátásaik is vannak, és szóval nem egy esetben kapok szinte teljesen egyező válaszokat is kérdéseimre, vagy felvetett témáimra is, köztük mint amit kérdezek most.
És akkor vagy egyforma a kamdumájuk is, vagy lehet annak alapot adni hogy a 40 felettieknek tényleg elég lenne egy fix es ha lenne másik, simán offolnák az előzőt és nem tartogatnak nem lenne szükségük párhuzamosan többre?
Most el kéne hinnem hogy amíg nem vagyok, nincs szex, addig ők csak maszti meg ilyenek?
Szerintem van alapja, egy bizonyos kor felett nem mindenki túl kapós. Egyszerűen azért, mert szűkülnek a lehetőségei.
A másik dolog, hogy aki nem akar tőled komolyat, az alapvetően is ilyen ember. Aki pedig komolyan gondolja, az éreztetni fogja veled, bizonyít, mert ő ilyen. Csak ez az utóbbi eset a ritkább.
Ezzel sem lettem okosabb.
Én úgy látom, mintha kapósak lennének, lennének alkalmaik, és idejük is rá, nem is kevés idejük van a hátam mögött bármire.
Összefoglalva őket, szerintem nők terén nem egy fejreesettek, háttér is van, nem tudnék arra esküdni, hogy lenne alkalmuk, idejük is mint a tenger, potensek is.
De amikor beszélnek, jönnek ezekkel, hogy nekik egy elég, meg "szerintem le lehet élni egy életet is egy nővel.igaz, kell néha változtatni, hogy ne laposodjon el, de le lehet."
Vagy
"Tesztelhetsz is, ha akarsz, küldhetsz bárkit hogy próbálkozzon be, és akkor megtudnád"
Úgy tesznek, mintha egyenesen ők maguk lenne a hűség fogalma is.
Jav
Nem tudnék arra esküdni, hogy ne lenne alkalmuk
Nyugodj meg, 40 felett ki.aszott nehéz normális partnert találni. Szexelni még csak-csak,bár az sem olyan egyszerű, de kapcsolathoz már kemény dió.
Gondolj bele, a legtöbb normális férfi%nő ennyi idősen már kapcsolatban él. A többiek meg vagy nem normálisak, vagy normálisak, akik eddig egy nem normálissal éltek évekig. Na, ezeket a normálisakat kellene megtalálni.
Eközben a 30 alattiak elenyésző része él stabil kapcsolatban, legtöbbüknek még gyerek sincs. Ha valami nem tetszik, lelépnek egy jobb emberrel. 40 felett, pláne gyerekkel, már nem pálya ez a hozzáállás. Normális 40-es örül, ha talál valakit, nem k.rogat össze-vissza.
Hidd el, így van, csak kedves legyen és normális, jaaa, meg szeressen!
Még valami, Everfresh Wunderbaumot használok!;)
F47.
Most azon hisztizel komolyan,hogy a negyven feletti pasik nem
kefélőgépként élnek és gondolkoznak?
"elég lenne egy fix es ha lenne másik"
Persze, én meg Micimackó vagyok.
Nem, kisanyám Te szimplán bedőlsz nekik.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!