Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Biztos a bizonytalanra le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos a bizonytalanra le cserélni?

Figyelt kérdés

17 éves korom óta vagyok a párommal együtt, most leszek 30 éves.

Pár évvel ezelőtt külön voltunk 2-3 hónapig mert ugy éreztem hogy bele szerettem valaki másba.

De sajnos oltári nagy csalódás lett a vége.

Na szóval ki békültünk párommal.

Ennek 5 éve.

Minden rendben van, kisebb nagyobb vitákat le számítva.

De most pár hónapja talalkoztam valakivel akit nagyon kedvelek.

Nem to köztük semmi, de érződik "a levegőben" hogy ha kettesben maradnánk akkor ez nem be hogy így is maradna.

Félek ki lépni a mostani kapcsolatomból, mert ugyebár régebben nagyon át vertek és nagyon sokáig fájt.

De erre az új srácra nagyon sokat gondolok, keressük egymás társaságát

Kérdeztem tőle, hogy mit szeretne, csak annyit mondott hogy nem ígérhet semmit

Szeretem párom, de már nem szerelemmel, szerintem inkább már a meg szokás, a tisztelet van meg

A biztos a bizonytalanra nem merem le cserélni vagy hogy is fogalmazak.

2018. jún. 11. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát hosszú kapcsolat nem lenne ebből az újból az szerintem biztos. Már az elején megmondta, hogy nem ígérhet semmit. Ez egyrészt szép tőle, hogy nem hazudik, hiteget. Másrészt viszont ebben az is benne van, hogy vonzódik hozzád de nem egy életre képzeli el veled. Ideig-óráig együtt lennétek de neki már most benne van a pakliban, hogy esetleg beleun a kapcsolatba vagy jön más aki jobban érdekli stb. Hogy ezek tudatában hogyan döntesz az viszont már rajtad áll.
2018. jún. 11. 15:59
 2/8 anonim ***** válasza:
én is az 1-esnek adok igazat. szerintem a pasi nem gondolja komolyan. majd ha olyanokat mondd hogy te vagy neki az igazi meg meg akarná kérni a kezed akkor az már valami. de amúgy minek vagy együtt megszokásból a régi pároddal azt sem értem.
2018. jún. 11. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az új hapsi meg akar dugni, ne reménykedj többen. Viszont szerencsétlen mostani párod sajnálom, hogy ennek függvényében tartod meg...
2018. jún. 11. 16:48
 4/8 Bence_ ***** válasza:

Biztonságod csak te tudod megadni magadnak.

Ez így simán kapcsolat függés, ha maradsz és a párod másnap lelép akkor mit szólsz?

2018. jún. 11. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez az új srác nem valószínű, hogy komolyat akar tőled. De ha már nem erzel úgy a mostani párod iránt, meg már így kacsintgatsz kifelé, akkor nincs értelme benne maradni. Nem akkor kell ám kilépni egy kapcsolatból, ha már megvan a másik biztos delikvens.

Tipikus kapcsokatfüggő liba vagy, aki egy percet nem képes egyedül lenni.

2018. jún. 11. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:

bizony, kapcs.függő vagy.

nehogy elfújjon a szél, ha 1dül maradsz, mi?

neked nincs saját életed, és lelkileg még nem nőttél fel.

2018. jún. 11. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hagyd ott a párod. Hisz nem azért vagy vele mert szereted, hanem mert nincs más. Add meg az esélyt, hogy olyannal legyen aki szereti.

Neked sem jó így.

Én nagyon szenvedtem amikor elhagytak, de így visszanézve jobb így.

2018. jún. 11. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:

5-össel egyetértek, nem fair dolog addig építgetni az új kapcsolatot, amíg megvan a régi, és akkor váltani, ha már biztos vagy. Ezt szokás liánozásnak hívni, és nagyon szemét dolog.

Értem én, hogy félsz, hogy egyedül maradsz. De akkor se kéne becsapni a jelenlegi párod, titokban ismerkedni a háta mögött. Ha nem jó vele, nem tudod, nem akarod rendbehozni, akkor szakítsatok, aztán utána mindenki szabad, lehet ismerkedni.

2018. jún. 15. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!