Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnátok a barátnőtöket Palvin Barbival?
Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 12:36
11/26 anonim válasza:
Van amelyik egy lepusztult, alkoholista vén rbccal is megcsalja. Ehhez képest ez a nő már tényleg szépség. Egyébként meg nem nagy szám. Az arca kifejezetten unszimpatikus, és nem is szép.
13/26 anonim válasza:
Nem.
Pointless azért félrelépni, mert van valaki, aki jól néz ki és vevő rád. Ehhez a szememben sokkal - sokkal több kell, olyan dolgok, amik miatt már szakítanék is.
14/26 anonim válasza:
Igen.Pont vele.Napi 4x,mert ő a Palvin Barbara.Nem egy nagy szám egyébként,van nő ismerősöm,aki sokkal jobban tetszik,szóval inkább azzal csalnám meg:) Nem,azzal sem
15/26 anonim válasza:
Nem. Én valóban láttam már élőben, közelről. Nem jó nő.
16/26 anonim válasza:
Nem értem mi annyira vonzó benne. Semmi extra nincsen benne. A feje sem különleges, inkább taszító.
18/26 anonim válasza:
Várj, teszek egy lavórt a monitor alá, mert úszok a nyáladban.
19/26 anonim válasza:
Kövezzetek meg de őt nem hagynàm ki 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!