Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy megcsalnak?
Figyelt kérdés
Lehet csak paranoiás vagyok, mert eddig mindkét pasim megcsalt, és sosem vettem észre.
Furcsán viselkedik. Mostanában leginkább én kezdeményezek... csókot, ölelést, mindent.
Sokszor késik el mikor találkozunk. Nem érzem már magam annyira fontosnak.
Ráadásul ma (furcsán fog hangzani) de női intim testrész szaga volt..
Nyilván elvicceltük. Benne nagyon megbíztok.. nem tudom hogy túlreagálom e a dolgot.
2022. nov. 5. 19:46
11/11 anonim válasza:
Van valakije, nagyon is jól érzed! Rajtad múlik, hogy mit kezdesz a helyzettel. Én először bizonyítékot gyűjtenék.
De az is opció, hogy szépen kedvesen, de elmondod neki, hogy úgy érzed, hanyagol mostanában és bár neked ő nagyon fontos, de egyvalaki még fontosabb, az pedig saját magad. Neked is egy életed van és azt szeretnéd boldogan leélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!