Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Honnan lehet tudni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni hogy megcsalnak?

Figyelt kérdés

Lehet csak paranoiás vagyok, mert eddig mindkét pasim megcsalt, és sosem vettem észre.

Furcsán viselkedik. Mostanában leginkább én kezdeményezek... csókot, ölelést, mindent.

Sokszor késik el mikor találkozunk. Nem érzem már magam annyira fontosnak.

Ráadásul ma (furcsán fog hangzani) de női intim testrész szaga volt..

Nyilván elvicceltük. Benne nagyon megbíztok.. nem tudom hogy túlreagálom e a dolgot.

2022. nov. 5. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha van is sejtésed ne borítsd a bilit egyelőre.Csendben próbáld figyelni a jeleket.Előbb-utóbb kibujik a szög a zsákból. Ha megcsal és tudja hogy gyanakszol óvatosabb lesz.
2022. nov. 5. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Facebook
2022. nov. 5. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem megcsal,de nyilván ha a sokadik FFI is akkor te is vagy az oka az biztos...valamit nem csinàlsz jól vagy nem csinàlsz...
2022. nov. 5. 20:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Talán csak rossz embereket vonzok be. Meg túl sok szeretetet adok neki. 1 hónapja nem tudunk szexelni, mert kórházban vagyok..

2022. nov. 5. 20:44
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Értem,hàt ez sok ffinak nagyon hosszú idő...
2022. nov. 5. 20:46
 6/11 Mathus ***** válasza:
100%
#4: ha egy hónapja vagy kórházban, akkor a szexmentes diéta a legkisebb gondja. nekem mikor huszonévesen hosszabb időre kórházban voltam, felajánlottam a barátnőmnek, hogy szakítsunk, hogy ne kelljen velem foglalkoznia (mi akkor 8 hónapja voltunk együtt, de ilyen felelősséget senkire sem tolhattam).
2022. nov. 5. 21:25
 7/11 A kérdező kommentje:

Ő szívesen foglalkozik velem. Rendszeresen bejön. Neki ez nem akadály. Szerintem ha valaki emiatt feladja a kapcsolatot az nem is szeret igazán

2022. nov. 6. 07:16
 8/11 Mathus ***** válasza:

#7: "Furcsán viselkedik (..) Sokszor késik el mikor találkozunk" vs. "Rendszeresen bejön. Neki ez nem akadály."

Most akkor melyik?

2022. nov. 6. 07:39
 9/11 A kérdező kommentje:

Rendszeresen bejön, de akkor késik. Néha úgy érzem csak azért jön, mert más nem tud látogatni.

Persze azt mondja hogy neki ez nem gond.. de akkor is furcsa. Nem úgy viselkedik mint mikor megismertem. Sokkal ridegebb

2022. nov. 6. 08:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet szakítani akar, de mivel beteg vagy, nem akarja kimondani.
2022. nov. 6. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!