Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt feleségek akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt feleségek akik nem váltak el,miért nem?

Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 16:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/110 anonim ***** válasza:
24%

Ez mennyiben függ össze azzal, hogy csak örök második, vagy szimplán használatra van?

A PÁRkapcsolatban ugye két független ember vesz részt. Ha valaki szerető, ott már nem csak ő van képben.

2022. nov. 5. 12:57
 12/110 anonim ***** válasza:
57%
Gyereke! Ti nem ezen a világon éltek? Szerintetek a mai lét egyetlen célja az a kin*szott önbecsülés? Meg a hangzatos szavak? Válj el két gyerekkel, aztán old meg az életed egyedül! Mert dugni aztán lenne minden napra férfi! Két gyerekem van, az egyik ovis, másik negyedikes ált. iskolás. Csak az egyik legyen beteg, mit csinálsz? Nincs szülői segítség, konkrétan semmilyen segítség sincs. Elváltan két gyerekkel az önbecsülésemet a hajamra kenhetem. A másik dolog meg az, hogy a férjem nem a tulajdonom. Nem sajátítom ki. Ha félremegy, és ebből semmit sem veszek észre, és a családi életünk jó, akkor felőlem ahhoz megy akihez csak akar. Majd rájöttök hogy miről szól az élet, a rózsaszín álmok meg a lőzungok szertefoszlanak. Nincs mindenki olyan helyzetbe, hogy évente mással legyen, mással randizgasson, sőt hogy egyedül képes legyen akkora terhet cipelni. Ez a szex téma is már bődületes módon túl lett értékelve! Nagyobb baj az ha egy férfi lusta és egyáltalán nem lehet rá számítani, mintha megtesz mindent és félrejár. Menjen, én sem vagyok tökéletes, nem vagyok egy szex istennő az ágyban. Nem vagyok mindig kapható rá, ember vagyok én is. Ő is. Miért gondol mindenki olyan férjekre, akik ultra gáz utolsó nullák, erőszakosak, agresszívek. Ilyen esetben válnék, mert a testi és pszichés erőszak ellen már nincs más megoldás.
2022. nov. 5. 16:24
 13/110 anonim ***** válasza:
36%

Teljesen igazad van.

Önbecsülésre hivatkoznak, pedig a második vagy harmadik férj jó eséllyel ugyanúgy félre megy egy idő után, de akkor már **arnak az önbecsülésre, mert benne lesznek a korban, hitelekkel a nyakban, meg ciki lesz megint válni.

Azt mondják, háromféle nő létezik: akit megcsaltak, akit meg fognak és aki nem tud róla :))

Kedveseim... az önbecsüléseteket nem a férfiak adják vagy veszik el tőletek. Ha mégis, akkor mégsem vagytok olyan fa**za csajok, mint hiszitek.. ;))

2022. nov. 5. 16:35
 14/110 anonim ***** válasza:
66%

7-es vagyok, és a 12-essel teljesen egyetértek. Bár engem is szépen lepontoztak.

Az önbecsülés miatt én nem dönteném nyomorba a családomat. Ha a gyerekekkel jól bánik a férjem, és egyébként itthon is mindent megcsinál, a félrelépés önmagában még nem válóok. Ja, biztosan nincs önbecsülésem. Viszont nekem elváltak a szüleim, s láttam, hogy anyám mire ment a nagy önbecsüléssel.

Kicsit meglepődött, amikor két gyerekkel kiderült, hogy már nem annyira veszik komolyan a férfiak, csak szexre kéne.

2022. nov. 5. 16:40
 15/110 anonim ***** válasza:
41%
Ott már nincs család? Miért attól már nem az apja? A gyerekeit attól még szeretheti.
2022. nov. 5. 16:46
 16/110 anonim ***** válasza:
40%
Azok a nők nem szoktak válni, akiknek nincs nagy végzettségük és egyedül nem bírnak megfelelő összeget megkeresni.
2022. nov. 5. 17:06
 17/110 anonim ***** válasza:
40%

"Magas" végzettség....Nem "nagy". Biztos, hogy te válnál? :D

2022. nov. 5. 17:09
 18/110 anonim ***** válasza:
65%
16-os. Egyetemi végzettségem van, jól keresek. Figyelj, engem nem érdekel ki válik és ki nem. Körülöttem sokan váltak, de kevésnek lett jobb az élete az elkövetkező 5-10 évben. Nem azzal van gond hogy ne lenne pasi utánna. Abból annyi lenne, hogy naponta 5-tel mehetnék randizgatni. A gyerekeimnek van egy apja, aki jól bánik velük. Ha elválnék ad egy, én nem szeretnék nekik olyan apukát aki nagyívben lesz*rja őket. Ismerem a mai értékrendeket. Szex, szex, szex. Hazugság, kamu, átverés. Tehát váljak el, majd a gyerekeimnek ezzel alapozzam meg a család nélküli életet. Én azt se tudjam hova kapjak hogy ne hulljak szét. Nem a megcsalás a mai világ fő problémája, hanem a tökéletes értéktelenség és értékválság. Felőlem a férjem azzal szexel akivel csak akar. Ameddig otthon helytáll, velünk rendesen bánik, nem veri nagy dobra, az ő karmája. Nem vagyok betegesen féltékeny típus, mindenki önálló ember, senki sem gazdája a másiknak. Egy 20-30-50 éves házasságba ha beesik egy két kaland, azt még jó dolognak is tartom, jobb mint játsszani a nagy erkölccsőszt, maga a kapcsolat meg válságos. Attól hogy a felesége vagyok, attól még férfi. Nem kérem számon, a tetteiért ő felel. Elég tragédiát látok magam körül, amit a válások okoztak. Az meg hogy 2-30 évesen hozzámentél egy emberhez, az nem azt jelenti hogy te és ő is ugyanolyan lesz még 50 évig. A rommá csalás megalázással az msá, de én nem arról beszéltem. Ameddig ÉN jól érzem magam, addig a házasságom is jó. Ameddig én azt látom hogy a GYEREKEIMNEK jó, addig jó a házasságom.
2022. nov. 5. 17:20
 19/110 anonim ***** válasza:
60%
Akkor éljetek boldogság,szerelem,és szex nélkül,az idő így is elmegy…
2022. nov. 5. 21:33
 20/110 anonim ***** válasza:
18%
12-es!Ez az igazán pszichés erőszak!
2022. nov. 5. 21:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!