Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleségek akik nem váltak el,miért nem?
Ez mennyiben függ össze azzal, hogy csak örök második, vagy szimplán használatra van?
A PÁRkapcsolatban ugye két független ember vesz részt. Ha valaki szerető, ott már nem csak ő van képben.
Teljesen igazad van.
Önbecsülésre hivatkoznak, pedig a második vagy harmadik férj jó eséllyel ugyanúgy félre megy egy idő után, de akkor már **arnak az önbecsülésre, mert benne lesznek a korban, hitelekkel a nyakban, meg ciki lesz megint válni.
Azt mondják, háromféle nő létezik: akit megcsaltak, akit meg fognak és aki nem tud róla :))
Kedveseim... az önbecsüléseteket nem a férfiak adják vagy veszik el tőletek. Ha mégis, akkor mégsem vagytok olyan fa**za csajok, mint hiszitek.. ;))
7-es vagyok, és a 12-essel teljesen egyetértek. Bár engem is szépen lepontoztak.
Az önbecsülés miatt én nem dönteném nyomorba a családomat. Ha a gyerekekkel jól bánik a férjem, és egyébként itthon is mindent megcsinál, a félrelépés önmagában még nem válóok. Ja, biztosan nincs önbecsülésem. Viszont nekem elváltak a szüleim, s láttam, hogy anyám mire ment a nagy önbecsüléssel.
Kicsit meglepődött, amikor két gyerekkel kiderült, hogy már nem annyira veszik komolyan a férfiak, csak szexre kéne.
"Magas" végzettség....Nem "nagy". Biztos, hogy te válnál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!