Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleségek akik nem váltak el,miért nem?
Pénz.
Amúgy sok vita sincs és elvagyunk. A legtöbben hűtlenek amúgy is. Lebukott és utanna nekem is lett szeretőm és ennyi. Mindenkinek kényelmesebb így.
N
Engem nem csalt meg a férjem, és remélem, hogy nem is fog, de szerintem sem egyértelműen válóok.
A szüleim elváltak, elég nagy nyomorban éltünk utána, ráadásul lelkileg is kivoltunk. A bátyám pont akkor tanult tovább, lesz.arta a tanulást, csak egy kritikán aluli középiskolába került be. A mai napig mondogatja, hogyha nem akkorra időzítették volna a válást, az egész élete nem így alakul. Amúgy ő később leérettségizett levelezőn, de tény, hogy rossz volt a pályaválasztás.
Szóval ilyenkor én több dolgot mérlegelnék.
Először is azt, hogy milyen körülmények között történt. Egyszeri alkalom volt, céges bulin, piásan, vagy esetleg pont mosolyszünet volt köztünk? Vagy tartósan félrelépett a hátam mögött? Én mennyire voltam hibás, elhanyagoltam őt, nem volt itthon rendszeres szex, sokat veszekedtünk?
Ilyenkor nem csak a nő életére van hatással a dolog, hanem az egész családra. A gyerekek életét is figyelembe kell venni, nem csak a sértett hiúságot. Ha a viszonylagos családi béke fenntartható, akkor maradnék. Ha napi szintű balhék lennének, akkor persze nem, mert akkor a gyerekeknek is jobb a válás.
Mindenki olyan megvetéssel mondja, hogy az anyagiak miatt, de bizony mérlegelni kell azt is. Egy egyedülálló nőnek eltartani 2-3 gyereket úgy, hogy mellette még arra is legyen ideje, hogy nevelje őket, azért nem egyszerű. Másodszor is férjhez menni 30-40 évesen 2-3 gyerekkel meg szinte kizárt. Max. szexpartnert lehetne találni, de akkor azt a férj mellett is lehet.
Nem egy család összetartása a szánalmas, hanem a félrekúrás. Meg a szeretőként létezés. Utóbbinál miben nyilvánul meg az önbecsülés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!