Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehettem volna, ha a vitáink miatt mindig egy másik nőhöz menekül?
Sajnos ugy néz ki már csak a volt párom.
Anno amikor megismerkedtünk, épphogy kidobta az exe, annak lett egy uj pénzesnek hitt pasija.
Eleinte boldogság, bár látszott, h ideges(remeg a keze, szemhéja).
Amint közelebb kerültünk egymáshoz, ő sokkal több egymásra fordított időt akart(!),de gyerekeim vannak, és a munkánk miatt sem ment.
Lehurrogtam sokszor, h bírja már ki, 1-2nap, ne gyerekeskedjen.
Erre elkezdett az exének panaszkodni, amiről én nem tudtam.
Probáltam ugy megoldani, h amikor tudtam, mentem hozzá az albiba.
Elmérgesedtek a viták, gondolom, sőt mostmár tudom az exe fúrt rendesen, és ő hallgatott rá.
Megcsalt karácsony után.
Azt mondta szeret, de harmónikus(az exnek súgva, hogy lehetett volna az??)kapcsolatra vágyik.
Mentem utána, nagy nehezen ujra összejöttünk, lassan oldódtak a feszkók. Megtudott venni egy lakást, segítettem ahogy tudtam, festettem gletteltem.
Jól voltunk, ő is sokat tett értem, segített, hogy jobb munkám legyen.
Erre kiderült, hogy az exe komoly szinten befolyásolja.
Beadta, hogy nekem a lakásra fáj a fogam, ki fogom semmizni, utálom a gyerekét.
A gyereke meg az exe előtt én mindenféle ribi vagyok.
Ettől függetlenül feljártam hozzá, elmentünk ide oda.
Megint romlott a helyzet, már szakítani akartam, de esélyt kért.
Kapott, tegyen rendet az exével, ne beszélje ki a kapcsolatunkat, de a helyzet nem változott.
Hiába bújt, látszólag hideg voltam.
Pedig úgy odabujtam volna hozzá.
Erre egyik nap még szeret, harmóniára vágyik, másnap mint a jégcsap és megint megcsal azzal akivel kari után.
Már vele van.
Mit tehettél volna? Sokkal hamarabb kivághattad volna. Ha nem is az első, a második húzásánál. Legalább most tanulj belőle, szakítsd meg az összes kapcsolatot és soha többet ne hgozd magad ilyen megalázó helyzetbe egy ilyen emberi hulladék senkiházi mellett.
Magaddal azt csinálsz, amit akarsz, de a gyerekeid igazán eszedbe juthatnának ilyenkor, nem hülyék és igenis tartós hatása lesz rájuk az elcseszett kapcsolataidnak.
Köszönöm a válaszaitokat.
3/5 zárjuk le úgy, hogy nem ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!