Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudom eldönteni hogy szerelmes e belém a szeretőm, vagy csak egy lyuk vagyok neki? Ő 34 éves házas 3 gyermekes apa Én 28 éves független nő vagyok
A pasi értékrendjét hagyjuk, az ő gerincét nagyítóval se találnám. A házassága a feleségével nem lehet annyira tropa, ha 34 évesek 3 kicsi gyereket vállaltak és együtt nevelik őket. Azt írod, jó apa. Elvárnád tőle, hogy dobja a 3 gyereket és a nőt, aki szült neki Érted, aki bemásztál a gatyájába és ezzel egy család életébe? Te se gondolod komolyan. Növessz önérzetet és hagyd ezt a családot. A pasi elválik, ha akar, de nem írtál olyan információt, ami alapján ezt akarná. Miattad biztosan nem.
Inkább saját pasit keress, saját családot tervezz, ne másét bombázd szét merő önzésből.
Figyelj, miért szeretne téged? Tudtad, hogy egy házas emberrel kezdesz, tudtad, hogy a te "élvezeted" hazavághat egy családot. Ő (mindamellett, hogy szar alak, amiért kockára teszi pár numera miatt a házasságát) ennek tudatában beárazta, hogy egy ringyó vagy.
Amúgy végzetesen tudunk vonzódni egy lotyóhoz is, de mégsem az ilyeneket vesszük feleségül. Ha lenne becsületed a szemében, téged vett volna feleségül. Annak függvényében maradj ebben a helyzetben, hogy számodra innen nincs előrelépés. Amíg számára tartható ez az állapot, addig "használ" téged, de ha kicsit is veszélyes leszel számára, úgy kihajít, mint egy taknyos zsebkendőt.
Azt írod, 28 éves vagy. Le kéne számolnod a szivárványos pónilovacskács világképeddel.
Keress egy normális egyedülálló férfit.
22
Azért egy félredugó hímrbancnak semmi joga nincs lotyónak nevezni bárkit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!