Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miből tudom eldönteni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudom eldönteni hogy szerelmes e belém a szeretőm, vagy csak egy lyuk vagyok neki? Ő 34 éves házas 3 gyermekes apa Én 28 éves független nő vagyok

Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 22:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
Jaja bizony, jo az az apa, aki olyan mintat mutat a gyerekeknek, hogy verjek at at a csaladot, embereket :D
2022. nov. 2. 23:03
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
Onnan tudod, hogy nem szeret, hogy nem vált el miattad. Minden más csak kamu és önáltatás. Én a helyedben dobnám, mert mindjárt 30 vagy, egyre nehezebb lesz nomrális kapcsolatot találni, te meg pazarlod az idődet egy olyanra aki fel sem vállal.
2022. nov. 2. 23:08
 13/23 anonim ***** válasza:
27%
Tudd, hogy hol a helyed! Élvezz, és kussolj!
2022. nov. 2. 23:31
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
lyuk vagy
2022. nov. 2. 23:44
 15/23 anonim ***** válasza:
64%
Szexel a feleségével is?
2022. nov. 3. 01:38
 16/23 anonim ***** válasza:
96%

"ő egy jó ember. Attól hogy szeretője van, jó apa"

Ha téged csalna más nővel akkor valószínű nem ezt mondanád...

2022. nov. 3. 06:08
 17/23 anonim ***** válasza:
93%

Hogyan lehetne jó apa, ha elmondásod alapján álladóan veled foglalkozik és csak este van otthon (ergo amikor a gyerekek alszanak)?

Úgy kamu ez a kérdés, ahogy van.

2022. nov. 3. 06:25
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Még téged is megcsalhat, mert láthatóan nincsen benne morális gát, ami féken tartaná az ösztöneit. Teljesen változó ki mit érez a szeretője iránt, így látatlanban nem tudjuk megmondani, van amelyik érzelmileg is érintett, de sajat maga előtt is tagadja, van akinek semmit nem jelent, kizárólag ürítésre használja. Mert hogy sokat foglalkozik veled, az sem biztos hogy miattad, hanem saját érdekei vezérlik, mert addig is jólesik neki kiszakadni abból a közegből ahol van és más szerepkörbe kerül.

Otthon: zaj, hangos gyerekek, munka, ő ott apa szerepkörben van.

Szeretőnél: ő a az alfa a férfi, ekkor csak az élvezet és a maximális figyelem jár neki. Nem is biztos hogy otthon elhidegültek hanem egyszerűen másra, változatosságra vágyik, más illatra, hangra, formára, mint amit megszokott.

2022. nov. 3. 06:27
 19/23 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ne szeretőnek hívd hanem farkalónak. Pontosabb.
2022. nov. 3. 06:46
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted az ilyen szeret bárkit is? Aki a nagy őt is csalja, attol mit vársz?
2022. nov. 3. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!