Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult veletek ilyen, nők?
Hogy egy pasi azert allt veletek össze, (mert kiderült egy idő után mikor már kapcsolatban voltatok), mert “ha nincs ló jó a szamár is” kategória voltatok neki. Tehat mást szeretett, de beérte veletek.
Hogyan derült ez ki végül, hogy átvert ?
Hasonlo.
Hogy osszeállt velem vekony nővel olyan, akinek amugy a dagadtak tetszenek. De én jo voltam vetíteni a haverok meg család elott.
4 év komoly kapcsolat volt de soha nem éreztem magam mellette biztonságban mindig en ragaszkodtam jobban nem ő.
Utánam meg osszejott egy tenyeres talpassal meg mindig a telteket leste
Nem értem.
Nincs a nőknek egy gyűszűnyű eszük sem?
NE arra koncentrálj a kezdetben, hogy neked mit mesél rólad.
Hanem:
- milyen a jelleme
- mit beszél barátjáról, ellenségéről
- milyen a kapcsolata rokonaival
- hogyan reagál kellemetlen eseményekre
- hogyan reagál, ha csinálnia kell valami megterhelőt
- ...
Pont hogy a fontossagi sorrendre koncentralnak ha már komolyqt akar eleve ritka kincs. Ha hű akkor meg talán a foldon az egyetlen érzetét is kelti.
Igy sorjában.
Az hogy másokról almodozik a fentiek mellett már az hogy tokéletes nincs.
#3 igazad van. Környezetemben láttam, hogy totál bunkó fickók beetettek csajokat, hogy így meg úgy szeretlek...aztán a vége az lett, hogy 3-4 másik csajjal is ezt játszotta.
Volt olyan fickó, aki a babalátogató alatt is a barárnőt fűzt3, olyan dumával, hogy jaj de jó lenne ha csak mi ketten léteznénk a világon, meg ha téged előbb ismerlek meg mint a feleségemet...undorító
Aztán a másik egy totál szoc.pszicho fickó is megfektetett egy csajt aztán most meg bíróságon van az ügyük...
Hihetetlen némelyik eset. Férfiként pedig szemet szúr, hogy milyen sunnyó 1-2 férfitársunk. Nem kell ehhez még csak túlságosan jól ismerni sem. Elég 1-2x látni + 1-2 szót váltani velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!