Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
A napokban találkoztam a volt párommal egy hotelben. Úgy éreztem el kell mennem. A férjemtől nem kapok sem törődést sem dícséretet, minden önbizalmam elvette. tőle viszont igen, régen is mindig kaptam és mai napig is. Ha vele beszélek mindig vissza jön a régi énem,ami évekkel ezelőtt eltűnt a férjem mellett. Nem hibáztatom a férjem, teljes mértékben úgy érzem én hibáztam, hogy elmentem a találkozóra. Természetesen nem történt semmi köztünk, mert én nem hagytam. Nem tudom Mitévő legyek. A férjemmel próbáltam beszélni már a problémáimról sokszor, de vagy meg se hallgat vagy kinevet és nem válaszol. Teljesen elvagyunk hidegülve. Nem tőletek várom a megoldást, véleményetekre lennék kiváncsi.2022. okt. 12. 22:01
1/9 anonim válasza:
Tudom nem segítség, de énis közel hasonló helyzetben vagyok
Felhívtam magamhoz egy pasit, de vissza kellett fognom magam hogy ne legyen szex. Ha ezt nem folytod el csírájában biztos megcsalás lesz a vége.. N
2/9 anonim válasza:
Ha az exed mindig annyira jobban törődött veled, mint a férjed akkor miért mentetek külön vele és mentél inkább a ferjedhez?
3/9 A kérdező kommentje:
Az exemmel mikor együtt voltunk mindketten hülye kis tinik voltunk. Minden lényegtelen dolgon összevesztünk aztán kibékültünk, amolyan “mérgező” kapcsolat volt,de sose bantottuk egymást igazán,ez ment évekig. Aztán egyszer az egyik összeveszés után már nem kerestük egymást. Neki is lett valaki és nekem is, de később megint keresett vagy kerestem nem is tudom. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, de csak beszélgettünk, nem találkoztunk sosem. Most volt az első találkozónk ennyi év után és én is akartam őt, de nem engedtem a kísértésnek.
2022. okt. 12. 22:41
4/9 anonim válasza:
Á ezek a tini szerelmek sosem vezetnek jóra. Ha komoly kapcsolatot, új szerelmet akarsz akkor ne benne keresd.
Ha csak szeretkezni egyet, akko4 annak tökéletes
5/9 anonim válasza:
Ez amiben most vagy ez nem házasság egy f.s az egész én elvàlnék mert ennek semmi értelme.és azzal kezdeném akivel boldog lehetek...
6/9 anonim válasza:
Érzed a vágyat iránta, találkozol vele meg minden... Ez az én szememben már 90%-ban megcsalás. Amúgy meg elválnék a helyedben függetlenül attól, hogy a régivel hogy alakulnak a dolgok.
7/9 anonim válasza:
Ha olyan rossz a ferjeddel, miert vagy egyutt vele? Mi tart mellette? Ha el is valtok, eleinte biztos hogy kicsit hianyozna, de hamar tullendulnel rajta. Ahogy irod, o sem szeret mar annyira.
8/9 A kérdező kommentje:
Ha el is válnék, kapcsolatot nem kezdenék mással, de ez olyan döntés amit nem tudok meghozni. Én szerettem volna mindig is rendbe hozni a házasságunkat,de ő sosem tett érte. Igaz én sem vagyok tökéletes, de amit ő kért tőlem amivel neki van problémája azon én próbálok változtatni, de amit én kértem azon ő egyáltalán nem. Nem olyan egyszerű elválni, vagyis nekem. Nem tudom hogy még menthető e az egész.
2022. okt. 13. 07:16
9/9 anonim válasza:
Pedig valószínűleg azt várja, hogy te tedd meg az első lépést a válás felé. Éveket akarsz egy olyan házasságra szánni, amiben csak te figyelsz a másikra, te próbálod helyrehozni? Te tudod, de évek múlva ne bánd meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!