Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha megcsal a szeretőm?

Figyelt kérdés

Kicsit fura a helyzet, hiszen azt sérelmezem, amit én magam is teszek, mégis zavar a dolog. Nekem nincs más választásom, nagyon szeretem a családom, boldogok vagyunk, van két középiskolás gyerekünk, csak hát a feleségem nem akarja a szexet egy jó ideje. Én igyekszem magam formában tartani, próbálok kedveskedni, romantikázni, de ő nem kívánja, erőszakoskodni persze nem fogok. 43 évesen úgy érzem még korai lenni lemondanom róla.

Egy éve ismertem meg a szeretőmet, nagyon jó vele, és elmondása szerint neki is jó, heti 2-3 alkalommal találkozunk. Mostanában nehezebb időpontot egyeztetni, sokszor érzem, hogy csak mellébeszél. Érzem, hogy valami megváltozott, persze amikor együtt vagyunk az nagyon jó, de az őszinteség hiányzik.

Mit tegyek, hozzam fel a témát, vagy le kell nyelnem, mondván, én sem vagyok jobb, hiába van jó okom rá?

2022. okt. 6. 21:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat, valóban igazatok van, ez egy teljesen más jellegű kapcsolat és talán túzó elképzelésem volt. Kicsit váratlanul ért, hogy így megváltoztak a dolgok, valóban fogok róla beszélni, hogy tisztázzuk a dolgot.
2022. okt. 7. 20:11
 12/12 anonim ***** válasza:
35%
Miért nem lépsz tovább?Nem jó ez így senkinek.
2022. okt. 8. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!