Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha megcsal a szeretőm?

Figyelt kérdés

Kicsit fura a helyzet, hiszen azt sérelmezem, amit én magam is teszek, mégis zavar a dolog. Nekem nincs más választásom, nagyon szeretem a családom, boldogok vagyunk, van két középiskolás gyerekünk, csak hát a feleségem nem akarja a szexet egy jó ideje. Én igyekszem magam formában tartani, próbálok kedveskedni, romantikázni, de ő nem kívánja, erőszakoskodni persze nem fogok. 43 évesen úgy érzem még korai lenni lemondanom róla.

Egy éve ismertem meg a szeretőmet, nagyon jó vele, és elmondása szerint neki is jó, heti 2-3 alkalommal találkozunk. Mostanában nehezebb időpontot egyeztetni, sokszor érzem, hogy csak mellébeszél. Érzem, hogy valami megváltozott, persze amikor együtt vagyunk az nagyon jó, de az őszinteség hiányzik.

Mit tegyek, hozzam fel a témát, vagy le kell nyelnem, mondván, én sem vagyok jobb, hiába van jó okom rá?

2022. okt. 6. 21:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Hagyd ott,biztos alakul valami normális kapcsolata.
2022. okt. 6. 21:12
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
A szerető nem tud megcsalni mert nem vagytok együtt...
2022. okt. 6. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Vicc.

A szerető nem a párod tehát megcsalni sem tud.

2022. okt. 6. 21:21
 4/12 Mathus ***** válasza:
85%
a kérdésre: attól, hogy ritkulnak az alkalmak, attól még mindig többet szexszelsz, mint otthon. szerintem engedd el ezt a gyanakvást, mert a semmihez képest kjól állsz, másrészt tartson minnél tovább. a matek még mindig neked kedvez.
2022. okt. 6. 21:22
 5/12 Mathus ***** válasza:
21%
#2-3: és a feleségét sem csalja meg, mert ott meg nincs semmise :)))
2022. okt. 6. 21:24
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Nincs megcsalás, ha együtt se vagytok, ez lényegében szexkapcsolat. Az elején esetleg megtudtatok volna beszélni valami kizárólagosságot (fogjuk rá a nejed ugye nem számít, akkor se ha mégis van etyepetye), de mivel nem tettétek, így nem jogos, amit most hirtelen elvárnál tőle. Felhozhatod neki, de nyilván nem akarja lepattintani a másik pasit, akkor vagy megszoksz vagy megszöksz. Szerintem új kapcsolat alakul, ha tippelnem kéne.
2022. okt. 6. 21:36
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Értem a lényeget, de te nem akarsz vàlni érte. Nem akar ő sem szeretőként meghalni. Nem is vàrhatod el tőle. Viszont békében meg lehet beszélni a dolgot.
2022. okt. 6. 21:50
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Kit érdekel, hogy téged zavar? Őt meg nyilván az zavarja, hogy nős vagy.🤷🏼‍♀️Ha nem tetszik, mehetsz új szeretőt keresni, de arra ne számíts, hogy bárkinél is első leszel, aki nálad utolsó.
2022. okt. 6. 23:01
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Beszéld meg vele. Vannak amit a párok nem mernek megbeszélni, de egy szeretővel nyitottabban vagybúgy mondom kötetlenül tudtok beszélni nem?
2022. okt. 6. 23:15
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
Ha a szereto egyedulallo, gorenyseg toled elvarni, hogy orokke melletted maradjon. Mert neked sosem lesz o az elso, veled nem alapithat csaladot. Ha meg nem is egyedulallo, akkor sem tamaszthatsz elvarast, mert a szeretoi kapcsolat nem igazi kapcsolat. Ahogy mas is irta, csak szex. Ha meg valaki mast megismert, akit vonzonak talal, azzal is szexelni akar. Aki mar alapbol belemegy abba, hogy szereto lesz, nem fog a szeretoparja lelki vilagaval foglalkozni, mert a szeretoje igazi parjaval sem foglalkozik, hogy azt banthatja, amit tesz.
2022. okt. 7. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!