Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csinálja az aki nem bukik le a párja előtt a megcsalással?
Tőlem távol áll, de a munkahelyemen van egy pár akik szeretők. Hogyan lehet úgy egész nap írogatni messengeren szívecskéket a másiknak, hogy az ne tűnjön fel a férjnek/feleségnek? Az, hogy munka után kielégülten megy haza, talán a kevésbé észrevehető, de a folyamatos írogatás csak feltűnik, nem?
Hogyan buktattátok le a párotok, hogy a munkahelyén félrelépett? Vagy hogyan derült ki? Nincs semmiféle jele otthon?
Leírom őszintén hogy csinálom, bár tudom lesz pár nő, nem is akarna erről tudni.
Vállalkozásaim vannak, elég sokat ülök irodában, kötetlen a munkaidőm, igazából felügyeletet látok el a cégeknél,mert megbízott vezető van mindenhol.
4 szeretőm van, fagyis oldalról mindegyik, egymásról nem tudnak,de van feleségem is.
Egy nagyváros és a környező kisvárosokban élnek, így szinte elkerülhetetlen hogy egymással találkozzanak, vagy ha együtt vagyunk meglássanak.Több telóm van, mindegyikhez külön facebook messenger regisztráció, a cégnél erről írogatok velük.
Több éve csinálom az asszony még csak nem is sejti.
Munkát felmérni, vagy munkaterveket megbeszélni meg bárhova elmehetek még késő délután is, fel sem tűnik a feleségemnek.Közben néha meg valamelyik szeretőmmel találkozok, munkamegbeszélés címszóval.
Én mindig szeretkeztem a párommal a szeretőm után.
Az buktatott volna le, ha nem akarom este magamévá tenni.
Mivel egyszer nem nézhettem meg az előzményeit, így mindig tudok erre hivatkozni, ha bármit meg akar nézni a telefonomon.
A telefon pár másodperc után lezár, ujjlenyomatra nyílik, tehát sosem látja a feloldó formát.
Amikor én voltam a szerető, akkor a pasim úgy oldottam, hogy vett egy 2. telefont. Azon tartottuk a kapcsolatot. Kötetlen munkája volt, így simán le tudott lépni pár órára, vagy akár hétvégére. És mivel munka közben soha nem vette fel a telefont, ezért nem is kerete a felesége.
Soha nem derült ki a kapcsolatunk.
Kevés kommunikáció a harmadik féllel, aki lehetőleg szintén foglalt, vagy tisztában van vele hogy csak szerető.
Ha ismered a párod időbeosztását, könnyen tudsz szervezni a másikkal
Az exem, aki nőzött mellettem és soha nem bukott le, a szakítás után elmesélte, mivel aránylag jó kapcsolatban maradtunk, hogy csinálta. Mellé azbén tapasztalatom erről az időszakról.
-mindig házas, gyerekes nőt választott, mert az félt a lebukástól, így nem üzengetett, és nem is volt ideje nagyon
-telefonja mindig le volt kódolva
-munkája olyan volt, hogy bármikor mondhatta, hogy dolga van
-a gyanúmat úgy altatta el, hogy időnként hangoztatta, hogy ő hűséges és milyen szemét az, aki félre megy.
-szabály volt nála, hogy ne hozza haza a kalandot, vagyis én ne vegyek/vehessek észre semmit, teljesen kívül hagyta. Otthon tényleg úgy viselkedett, mintha csak én léteznék.
-1-2 legjobb barátján kívül senki nem tudott a nőiről. Aki tudott, attól engem távol tartott. De van olyan legjobb barátja, aki a mai napig nem hiszi el, hogy női voltak.
#8!
Leírtad a lényeget! Ha a megcsalt fél semmit nem vesz észre, mert megkapja a korábbi figyelmet és szexet, akkor nem fog gyanakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!