Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan csinálja az aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csinálja az aki nem bukik le a párja előtt a megcsalással?

Figyelt kérdés

Tőlem távol áll, de a munkahelyemen van egy pár akik szeretők. Hogyan lehet úgy egész nap írogatni messengeren szívecskéket a másiknak, hogy az ne tűnjön fel a férjnek/feleségnek? Az, hogy munka után kielégülten megy haza, talán a kevésbé észrevehető, de a folyamatos írogatás csak feltűnik, nem?

Hogyan buktattátok le a párotok, hogy a munkahelyén félrelépett? Vagy hogyan derült ki? Nincs semmiféle jele otthon?

2022. okt. 3. 21:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
29%

Leírom őszintén hogy csinálom, bár tudom lesz pár nő, nem is akarna erről tudni.

Vállalkozásaim vannak, elég sokat ülök irodában, kötetlen a munkaidőm, igazából felügyeletet látok el a cégeknél,mert megbízott vezető van mindenhol.

4 szeretőm van, fagyis oldalról mindegyik, egymásról nem tudnak,de van feleségem is.

Egy nagyváros és a környező kisvárosokban élnek, így szinte elkerülhetetlen hogy egymással találkozzanak, vagy ha együtt vagyunk meglássanak.Több telóm van, mindegyikhez külön facebook messenger regisztráció, a cégnél erről írogatok velük.

Több éve csinálom az asszony még csak nem is sejti.

Munkát felmérni, vagy munkaterveket megbeszélni meg bárhova elmehetek még késő délután is, fel sem tűnik a feleségemnek.Közben néha meg valamelyik szeretőmmel találkozok, munkamegbeszélés címszóval.

2022. okt. 3. 21:51
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
#1 Micsoda fantáziád van haver. Írhatnál egy könyvet.
2022. okt. 3. 21:55
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Hát ezt a messengeren irogatast, szivecskezest nagyon furcsállom. Ezt nem szabad. Csak telefonon tartani a kapcsolatot, aztán a hivast azonnal törölni kell. Otthon természetesen viselkedni. A 2 véglet amit a megcsalo rosszul csinál: túl kedves lesz, ajándékokat vesz /mert lelkiismeret furdalasa van/ több szex /mert a szerető felhozza a libidot/. A masik: amikor észrevehetően eltavolodik. Ezekwt ne csinálja.Szerintem ez a titok, hogy a viszony akar évekig is titokban maradjon.
2022. okt. 3. 21:56
 4/21 anonim ***** válasza:
24%

Én mindig szeretkeztem a párommal a szeretőm után.

Az buktatott volna le, ha nem akarom este magamévá tenni.

Mivel egyszer nem nézhettem meg az előzményeit, így mindig tudok erre hivatkozni, ha bármit meg akar nézni a telefonomon.

A telefon pár másodperc után lezár, ujjlenyomatra nyílik, tehát sosem látja a feloldó formát.

2022. okt. 3. 22:29
 5/21 anonim ***** válasza:
66%

Amikor én voltam a szerető, akkor a pasim úgy oldottam, hogy vett egy 2. telefont. Azon tartottuk a kapcsolatot. Kötetlen munkája volt, így simán le tudott lépni pár órára, vagy akár hétvégére. És mivel munka közben soha nem vette fel a telefont, ezért nem is kerete a felesége.

Soha nem derült ki a kapcsolatunk.

2022. okt. 3. 23:24
 6/21 anonim ***** válasza:
79%

Kevés kommunikáció a harmadik féllel, aki lehetőleg szintén foglalt, vagy tisztában van vele hogy csak szerető.

Ha ismered a párod időbeosztását, könnyen tudsz szervezni a másikkal

2022. okt. 4. 05:27
 7/21 anonim ***** válasza:
83%

Szerencse kérdése.

N

2022. okt. 4. 07:33
 8/21 anonim ***** válasza:
82%

Az exem, aki nőzött mellettem és soha nem bukott le, a szakítás után elmesélte, mivel aránylag jó kapcsolatban maradtunk, hogy csinálta. Mellé azbén tapasztalatom erről az időszakról.

-mindig házas, gyerekes nőt választott, mert az félt a lebukástól, így nem üzengetett, és nem is volt ideje nagyon

-telefonja mindig le volt kódolva

-munkája olyan volt, hogy bármikor mondhatta, hogy dolga van

-a gyanúmat úgy altatta el, hogy időnként hangoztatta, hogy ő hűséges és milyen szemét az, aki félre megy.

-szabály volt nála, hogy ne hozza haza a kalandot, vagyis én ne vegyek/vehessek észre semmit, teljesen kívül hagyta. Otthon tényleg úgy viselkedett, mintha csak én léteznék.

-1-2 legjobb barátján kívül senki nem tudott a nőiről. Aki tudott, attól engem távol tartott. De van olyan legjobb barátja, aki a mai napig nem hiszi el, hogy női voltak.

2022. okt. 4. 08:57
 9/21 anonim ***** válasza:
22%
Én is így csinálom mint az első, annyival kiegészülve hogy külön terfonom is van erre amit a munkaheyemen tartok. Lebukás esélye 0.
2022. okt. 4. 08:59
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

#8!

Leírtad a lényeget! Ha a megcsalt fél semmit nem vesz észre, mert megkapja a korábbi figyelmet és szexet, akkor nem fog gyanakodni.

2022. okt. 4. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!