Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy 40 éves férfit, hogy huszonéveseket hajkurásszon ahelyett, hogy a gyerekeivel foglalkozna?
"Röviden? A pina.
Hosszabban? A punci."
és egy kicsit még hosszabban (ha már huszonéves lányokról van szó): a hamvas, fiatal punci.
Mert a felesége otthon egy katona. Állandóan parancsol neki a férfi pedig örül ha nincs otthon.
Ráadásul biztosan a felesége már elhizott, nem törődik magával, szexmentes életet él, igy persze hogy a férfi fiatal lányok után néz, ami ez később váláshoz vezet.
Vannak ilyen férfiak, én szeretem az ilyen férfiakat.
20-on éves lány vagyok. (:
Tipikus demagógia. Hasonlít "a brüsszeli szankciók miatt be kell záratni 35 postát" típusú szövegekre.
A gyereknevelés és a csajozás nem ugyanaz a kategória és nem lehet összehasonlítani. Sokan élnek úgy, hogy nem érdekli őket különösebben a gyerekkel töltött "minőségi" idő, mert a gyereket nem tartják partnernek.
Ellátják, taníttatják, töltenek vele időt, de nem minden pillanat a gyerekeké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!