Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalás ha más lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalás ha más lányoknak írogat a pasim?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt. Semmi probléma nincs köztünk. Együtt élünk. Jó a szex, megbeszéltünk mindent egymással a kezemet is megkérte. Ám tegnap sorozatot akartam nézni laptopon. Közös laptopot használunk. És bevolt jelentkezve a facebookjába. És megláttam hogy elég csinos lány írt a páromnak. Szívet küldött neki. Tudom nem szép de megnéztem a beszélgetéaüket. Hónapok óta irogatnak. Irogassa a lánynak hogy szép még minden mindenféle képeket küldözgetnek egymásnak szexi stb. Pikáns üzeneteket írnak egymásnak. 1 órán keresztűl szoktak telefonálgatni. Nem ismerem a lányt. De nagyon rosszul esik. Ti mit tennétek a hejembe?
2022. szept. 27. 11:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

A lába se érné a földet 🧨

De komolyan, ezeket a szánalmakat tényleg nők írják es nem csak hangulatkeltés és provokáció valamelyik ügyeletes inceltől? Nem hiszem el hogy ilyenek vannak. Mármint azt igen, hogy vannak olyanok akik eltűrik az ilyen férgeket, de azt nem hogy bárki ilyen álhülyén itt kérdezgetne erről. Az ilyen szégyenről tudják hogy szégyen és nem reklámozza senki. Ez itt szimpla provokáció, esdeklés hogy írja mindenki hogy de hülye nő vagy és incelkénk erre jól kiveri.

2022. szept. 27. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha ilyen a jó kapcsolat, akkor milyen a rossz?🤔
2022. szept. 27. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Sztem tul fiatal a kettőtök kapcsolata, hogy mar ez legyen. Én ha tudnàm, elmondanàm neki amit làttam es kérdőre vonnàm az érzéseit, es megkérdezném, hogy ezek utan mit szeretne, mert édes harmas nem fér bele.
2022. szept. 28. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

Párhuzamos kapcsolatokban van.

Csiklintsa az egóját ezzel, hogy nők licitálnak rá.

Nem ketten vagytok a kapcsolatban, hanem minimum 3 an.

Azzal a masikkal megy a “csak szex”.

De ha rakerdezel akkor csak baratok.

Azert lehet ezt tenni veled mert naiv vagy. Egy érett nő kivágta volna emiatt azon perc, nem agyalna hogy vajon mi lehet. Nyilvánvaló, hogy mi van.

Kérdés akarod latni, vagy nem

2022. szept. 28. 14:59
 15/15 anonim ***** válasza:
16%

Megvan a gyűrű, ez a lényeg, nem?

Te sem mesélsz neki minden pasiról, aki szépeket mondott neked.

2022. szept. 28. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!